Arbejder du med mennesker?
Bliv bedre med professionel supervision i metakognitiv terapi

Arbejder du med metakognitiv terapi? Ønsker du at udvikle dine terapeutiske færdigheder og kompetencer? Så lad os hjælpe dig!

Hos Psykologhuset ReView tilbyder vi supervision til psykologer og andre faggrupper, der ønsker at dygtiggøre sig.

Hos Psykologhuset ReView er vi specialiseret inden for metakognitiv terapi og certificerede hos The Metacognitive Institute hos grundlæggeren af metakognitiv terapi, Adrian Wells. De psykologer, du kan møde som supervisor hos os, har alle gennemført Level II og er dermed specialiserede på højeste niveau.

 

Hvordan foregår supervision for psykologer?

Vi tilbyder supervision både til terapeuter og fagfolk, der er helt nye inden for metakognitiv terapi, samt til den mere erfarne, metakognitive psykolog, som måske er på vej mod autorisation eller specialisering.

Vi tilbyder skræddersyede forløb både individuelt og som gruppesupervision. Supervision for psykologer kan foregå i vores klinik, online eller hos dig/jer alt efter behov.

Hvilket udbytte kan jeg forvente af supervisionen?

Professionel udvikling: Supervision for psykologer giver dig mulighed for at udvikle din metakognitive praksis samt dine terapeutiske færdigheder og kompetencer. Gennem supervision kan du som psykolog få feedback, vejledning og støtte fra en mere erfaren terapeut eller supervisor, der kan hjælpe dig med at tackle komplekse problemstillinger og udfordringer med dine klienter.

Kvalitetssikring: Supervision for psykologer bidrager til kvalitetssikring af dit terapeutiske arbejde. I supervisionen kan du som psykolog arbejde med de klienter og problemstillinger, som du udfordres af, og over tid implementere ændringer i din praksis for at sikre høj faglig kvalitet.

Refleksion og selverkendelse: I supervision for psykologer stræber vi efter at skabe rum for udvikling i en tryg atmosfære, hvor vi tør se på vores udfordringer og lære af vores eventuelle fejl. Gennem dialog og diskussion med din supervisor kan du få en dybere forståelse af dine egne terapeutiske styrker, svagheder og blinde pletter. Dette bidrager ofte til personlig udvikling, men særligt til din udvikling som metakognitiv psykolog og behandler.

Støtte og forebyggelse af mistrivsel: Arbejdet som terapeut kan være følelsesmæssigt krævende og ansvaret for andre menneskers trivsel kan blive en belastende faktor, hvis vi ikke passer på. Gennem supervision får du som psykolog mulighed for at dele lidt af ansvaret med din supervisor samt identificere og forstå dine egne bekymringer og følelser relateret til dit terapeutiske virke.

Du kan modtage supervision hos disse psykologer

Kontakt os allerede i dag

Udfyld venligst formularen og vi vender tilbage hurtigst muligt.

Du er også velkommen til at kontakte os via mail eller telefon.

Vi kan træffes i telefontiden:

Mandag: kl. 9.30-11.30
Onsdag: kl. 9.30-11.30
Fredag: kl. 9.30-11.30

Mail: info@re-view.dk
Telefon: 93 94 25 30