Supervision til psykologer

Er du psykolog på vej mod autorisation?

Er du på vej til autorisation og mangler du ekstern supervision? Eller måske du har et ønske om at udvikle dine terapeutiske færdigheder og kompetencer som psykolog? Lad os hjælpe dig!

“Jeg kunne ikke ønske mig en bedre supervisor, der kommer med spot on observationer, konstruktiv kritik og samtidig formår at rose og fremhæve de positive fremskridt.”

   – Henrik, supervisionsforløb hos ReView 2024

Hos Psykologhuset ReView tilbyder vi supervision hos erfarne psykologer, der er certificeret på højeste niveau hos The Metacognitive Institute ved grundlæggeren af metakognitiv terapi, Adrian Wells.

Vi laver skræddersyede supervisionsforløb både som individuel supervision og som gruppesupervision. Supervision for psykologer kan foregå i vores klinik, online eller hos dig/jer alt efter behov. Supervision er relevant både for dig, som er helt ny inden for metakognitiv terapi, samt til den mere erfarne, metakognitive psykolog. Det er også en super god måde at snuse til Metakognitiv terapi på for dig, der er på vej mod autorisation.

Supervision tilrettelagt efter dit behov

Supervision er både et fagligt og personligt udviklingsrum til dig som psykolog. Når vi tilrettelægger din supervision, tager vi udgangspunkt i de emner, du som psykolog oplever som særligt udfordrende. Dette kan være relateret til din terapi og behandling af klienter, men kan også relatere sig til din rolle som psykolog og de udfordringer, du oplever som psykolog og menneske. Din supervisor vil med udgangspunkt i sin erfaring skabe et rum, hvor du trygt kan arbejde med dine faglige og personlige handlemuligheder samt dine kompetencer i det terapeutiske rum.

Hvad koster supervision for psykologer?

Se aktuelle priser her: Pris supervision

Hvilket udbytte kan jeg forvente af supervision?

Professionel udvikling: Supervision for psykologer giver dig mulighed for at udvikle din metakognitive praksis samt dine terapeutiske færdigheder og kompetencer. Gennem supervision kan du som psykolog få feedback, vejledning og støtte fra en mere erfaren terapeut eller supervisor, der kan hjælpe dig med at tackle komplekse problemstillinger og udfordringer med dine klienter. Derudover kan supervision hjælpe dig til autorisation.

Kvalitetssikring: Supervision bidrager til kvalitetssikring af dit terapeutiske arbejde. I supervisionen kan du som psykolog arbejde med de klienter og problemstillinger, som du udfordres af, og over tid implementere ændringer i din praksis for at sikre høj faglig kvalitet.

Refleksion og selverkendelse: I supervision for psykologer stræber vi efter at skabe rum for udvikling i en tryg atmosfære, hvor vi tør se på vores udfordringer og lære af vores eventuelle fejl. Gennem dialog og diskussion med din supervisor kan du få en dybere forståelse af dine egne terapeutiske styrker, svagheder og blinde pletter. Dette bidrager ofte til personlig udvikling, men særligt til din udvikling som metakognitiv psykolog og behandler.

Støtte og forebyggelse af mistrivsel: Arbejdet som terapeut kan være følelsesmæssigt krævende og ansvaret for andre menneskers trivsel kan blive en belastende faktor, hvis vi ikke passer på. Gennem supervision får du som psykolog mulighed for at dele lidt af ansvaret med din supervisor samt identificere og forstå dine egne bekymringer og følelser relateret til dit terapeutiske virke.

Mød vores supervisorer

Hos Psykologhuset ReView har vi bred erfaring med supervision. Vi laver ekstern supervision til psykologer på vej til autorisation. Vi laver intern supervision – både som gruppesupervision og indivuel supervision – for psykologer i vores eget hus på vej til autorisation. Derudover er psykolog Dorte Fløe Lemming supervisor på uddannelsen i metakognitiv terapi hos The Metacognitive Institute.

Hos Psykologhuset ReView er vi specialiseret i metakognitiv terapi. Vi certificerede hos The Metacognitive Institute hos grundlæggeren af metakognitiv terapi, Adrian Wells. De psykologer, du kan møde som supervisor hos os, har alle gennemført Level I eller Level II.

Kontakt os allerede i dag

Udfyld venligst formularen og vi vender tilbage hurtigst muligt.

Du er også velkommen til at kontakte os via mail eller telefon.

Vi kan træffes i telefontiden:

Mandag: kl. 9.30-11.30
Onsdag: kl. 9.30-11.30
Fredag: kl. 9.30-11.30

Mail: info@re-view.dk
Telefon: 93 94 25 30