Temadag om metakognitiv terapi

Temadag om metakognitiv terapi

Hos Psykologhuset ReView tilbyder vi 1- eller 2-dages introforløb, som henvender sig til dig, der arbejder med mennesker i dit professionelle virke og er nysgerrig på at lære mere om den særlige tilgang, som metakognitiv terapi repræsenterer.

Introforløbet vil veksle mellem oplæg og små praktiske øvelser, så du får en fornemmelse af Metakognitiv terapi og af, hvordan du kan bruge metakognitiv terapi i din hverdag.

Metakognitiv terapi er en ny terapiform, der har vist sig yderst effektiv til behandling af lidelser som angst, depression, OCD og PTSD.

Metoden er baseret på forskning og tager udgangspunkt i at afhjælpe bekymring, grubleri og uhensigtsmæssige mestrinsstrategier – Også kaldet “Det kognitive opmærksomhedssyndrom” (forkortet CAS).

CAS´en menes at være hovedårsagen bag psykiske lidelser, hvorfor behandling med Metakognitiv terapi fokuserer på at lære klienten at tage kontrol over CAS´en. Forskning har vist, at klienter kan behandles effektivt på 8-12 sessioner.

Er du interesseret i et introduktionsforløb, der forløber over 1 eller 2 dage, er du meget velkommen til at kontakt os for nærmere information. Vi kommer også gerne ud på din arbejdsplads, hvis I er en større gruppe, der gerne vil høre mere om Metakognitiv terapi og overvejer, om denne terapiform er egnet til netop jeres målgruppe.

For ønske om yderligere information eller sparring på konkrete udfordringer:

Kontakt venligst Psykolog Jane Dyhr Johansen eller Dorte Fløe Lemming.

Kontakt os allerede i dag

Udfyld venligst formularen og vi vender tilbage hurtigst muligt.

Du er også velkommen til at kontakte os via mail eller telefon.

Vi kan træffes i telefontiden:

Mandag: kl. 9.30-11.30
Onsdag: kl. 9.30-11.30
Fredag: kl. 9.30-11.30

Mail: info@re-view.dk
Telefon: 93 94 25 30