Foredrag om metakognitiv terapi

2-timers introduktion til metakognitiv terapi

Til erhverv, organisationer og medarbejdere

Dette 2-timers oplæg er til jer, der gerne vil forstå, hvad metakognitiv terapi er, og hvorfor denne tilgang er blevet så populær i Danmark.

Udover en kort introduktion til teorien bag den metakognitiv tilgang, vil I gennem relevante øvelser få mulighed for at opleve, hvad det vil sige at ‘lade tankerne være’. I får inspiration til, hvordan I selv kan begynde at tænke de metakognitive principper ind i hverdagen, så bekymringer og grublerier mindskes, og stress og mistrivsel begrænses.

Tid og sted: 2-timers oplæg finder sted på din/jeres lokation.

Antal deltagere: 10-200 personer.

Pris: Prisen for foredraget afhænger af antal deltagere samt udgifter til transport.

 

Jeg er interesseret i et oplæg

Ønsker du at høre mere om vores 2-timers oplæg? Skriv venligst en mail til info@re-view.dk, og vi vil tage kontakt til dig/jer snarest muligt.

Kursusindhold: 2-timers foredrag om metakognitiv terapi

I dette 2-timers foredrag bliver I præsenteret for den grundlæggende teori bag metakognitiv terapi. I bliver introduceret til hjernens måde at fungere på. I lærer at forstå, hvorfor bekymringer og negativ tænkning giver ubehag og kan lede til udfordringer som stress, angst og depression.

I får mulighed for at afprøve metakognitive øvelser, der illustrerer, hvordan man lader de negative tanker være. Vi får konkret erfaring med, at hjernen regulerer sig selv og slipper tankerne, når vi giver den lov til det.

Oplægget afsluttes med en kort opsamling samt bud på, hvordan I kan bruge jeres nye viden og erfaringer med at slippe tankerne, når I kommer hjem.

Dygtige undervisere med metakognitiv erfaring

Underviseren på kurset er en af vores dygtige psykologer fra Psykologhuset ReView. Psykologhuset ReView er et af de få psykologhuse i Danmark, der udelukkende arbejder med metakognitiv terapi. Alle vores psykologer har derfor stor erfaring med metakognitiv terapi samt meget klinisk erfaring, og vi er eksperter i at bruge metoden i praksis. 

Kontakt os allerede i dag

Udfyld venligst formularen og vi vender tilbage hurtigst muligt.

Du er også velkommen til at kontakte os via mail eller telefon.

Vi kan træffes i telefontiden:

Mandag: kl. 9.30-11.30
Onsdag: kl. 9.30-11.30
Fredag: kl. 9.30-11.30

Mail: info@re-view.dk
Telefon: 93 94 25 30