Personlig udvikling hos ReView

Personlig udvikling

Hos ReView tilbyder metakognitive forløb med fokus på personlig udvikling til dig, der gerne vil være arbejde hen imod et anderledes liv end det, du lever i dag.

I forløbet har vi særlig fokus på, hvad der er vigtigt for dig i dit liv og undersøger som nævnt i ovenstående, hvad der står i vejen for, at du udvikler dig.

Vi vil have fokus på, hvor der får dig tættere på dine mål, reducere eventuelle forhindringer samt hjælpe dig i gang med nye rutiner, der sikrer, at du bliver ved med at gå i den for dig rigtige retning.

Hos ReView arbejder vi med personlig udvikling ud af vores 3R model, som baserer sig på en metakognitiv opfattelse af psyken kombineret med de bedste værktøjer inden for personlig udvikling.

Når vi arbejder med personlig udvikling, sætter vi derfor fokus på 3 områder, som er helt centrale, hvis du vil arbejde hen imod et liv med øget personlig trivsel, bedre præstationer, mening og glæde.

Dit udbytte af samtaler hos Review

Du lærer at fokusere på, hvad der vil få dig tættere på dine mål, reducere eventuelle forhindringer, samt hjælpe dig i gang med nye rutiner, der sikrer, at du bliver ved med at gå i den for dig rigtige retning. Når vi arbejder med din personlige udvikling, sætter vi fokus på 3 områder, som er helt centrale, hvis du vil arbejde hen imod et liv med øget personlig trivsel, bedre præstationer, mening og glæde.

Forløb med fokus personlig udvikling med Metakognitiv terapi ved psykolog i Aarhus

Forløbet henvender sig til dig, som ønsker udvikle vil dig. Måske har du udefra set ikke noget at være utilfreds over, men du sidder alligevel med en oplevelse af, at noget ikke er helt, som det skal være. Oplever du at sidde fast eller være på vej i en uønsket retning i dit liv. Eller sidder du bare med en fornemmelse af, at der skal ske noget andet kan vi hjælpe dig.

I et metakognitivt forløb vil vi sammen arbejde hen imod at skrue ned for bekymringer og grublerier samt uhensigtsmæssig adfærd, der utilsigtet fører til mistrivsel og leder dig i en uønsket retning.I stedet hjælper vi dig igen at få kontrol over dit liv og identificere dine ønsker for fremtiden.

Det er meget vigtigt for os at der er god kemi mellem dig og din psykolog. Derfor kan du møde vores psykologer her. Mød os.

Kontakt os allerede i dag

Udfyld venligst formularen og vi vender tilbage hurtigst muligt.

Du er også velkommen til at kontakte os via mail eller telefon.

Vi kan træffes i telefontiden:

Mandag: kl. 9.30-11.30
Onsdag: kl. 9.30-11.30
Fredag: kl. 9.30-11.30

Mail: info@re-view.dk
Telefon: 93 94 25 30