Online terapi
Metakognitiv terapi fra afstand

Overvejer du online terapi?

Hos ReView er vi rigtig dygtige til online terapi. Online terapi foregår stort set på samme måde som traditionel terapi og kan benyttes til behandling af fx angst, stress, depression og tankemylder.

Flere af vores klienter fortæller, at de foretrækker online forløb, bl.a. fordi de altid kan få metakognitiv terapi, uanset hvor de befinder sig. Det kan fx være i tilfælde, hvor man:

  • Har svært ved at tage fri fra arbejde
  • Går på efter-/højskole
  • Bor langt væk fra ReViews klinik i Aarhus
  • Bor i udlandet og ønsker terapi på eget modersmål
  • Har social angst eller angst for transport
  • Har et lille barn/er på barsel

Hos Psykologhuset ReView tilbyder vi online terapi til voksne og unge fra 15 år. En samtale varer 55-60 min. og foregår ved, at du kort forinden det aftalte tidspunkt får tilsendt en mail med et link.

Du kan skrive til ReView eller ringe til os på (+45) 9394 2530 (telefontid: mandag, onsdag og fredag kl. 9.30-11.30). Vores søde sekretær sidder klar til at sørge for, at du hurtigt og nemt får hjælp og svar på dine spørgsmål.

Guide: Sådan deltager du i en online samtale hos ReView

 

Virker online terapi lige som godt?

Vi bliver nogle gange spurgt, om online terapi har lige så god en effekt, som når man møder fysisk op i klinikken. Det korte svar er: ja!

Ved online terapi kommunikerer vi på samme måde og behandler det samme indhold, som vi gør ved traditionel terapi. Vi arbejder altid med udgangspunkt i metakognitiv terapi, så uanset om vi sidder sammen foran en tavle, eller om vi mødes på computeren, er effekten af terapien den samme!

For dig, der ikke har mulighed for metakognitiv terapi med fysisk fremmøde, kan muligheden for online terapi virkelig gøre en forskel.

 

Hvad siger andre, der har gået til psykolog online?

Kvinde 30 år:
“Online sessionerne er praktiske, når det ikke er muligt for mig at møde op i klinikken. Det er nemt at få forbindelse til samtaleprogramet, og sessionerne fungerer på samme måde: Vi får talt, illustreret og lavet øvelserne, ligesom vi ville ansigt til ansigt. Tak for denne nyttige måde at have terapisessioner”. 

Kvinde 59 år i behandling for angst:
Jeg valgte at have forløbet online og her gav Sofie mig hurtigt en oplevelse af tryghed. Jeg fik fra start redskaber, som jeg kunne bruge og stadig bruger”.

 

Tanken om online terapi gør mig nervøs

Vi ved godt, at det for mange kan føles lidt fremmed at mødes på skærmen fremfor fysisk, men det behøver du ikke bekymre dig om. Det tager vi os af!

Alle ReViews psykologer er trænede i og dygtige til at afholde samtaleforløb online. Det er en del af vores faglighed som psykologer at tage ansvar for, at samtalen bliver behagelig, intim og udbytterig – uanset om samtale foregår i klinikken eller som online terapi. Fokus for samtalerne er det samme, uanset om samtalen foregår online eller fysisk.

 

Skal jeg vælge online terapi eller fysiske samtaler?

Du kan faktisk vælge begge dele. Du kan kombinere online terapi med fysiske samtaler helt, som du ønsker det. Hvordan du gør, er helt op til dig, og du kan beslutte det fra gang til gang.

Uanset hvad du vælger, vil vi være der til at at guide dig hele vejen.

Jeg har spørgsmål

Hvis du overvejer muligheden for online terapi eller har spørgsmål til formen eller til metakognitiv terapi, så er du meget velkommen til at kontakte os og høre nærmere om dine muligheder. Sammen kan vi skræddersy et forløb, så det passer netop til dine udfordringer.

Kontakt os allerede i dag

Udfyld venligst formularen og vi vender tilbage hurtigst muligt.

Du er også velkommen til at kontakte os via mail eller telefon.

Vi kan træffes i telefontiden:

Mandag: kl. 9.30-11.30
Onsdag: kl. 9.30-11.30
Fredag: kl. 9.30-11.30

Mail: info@re-view.dk
Telefon: 93 94 25 30