Online terapi hos ReView

Online terapi

Online terapi foregår stort set på samme måde som traditionel terapi og kan benyttes til behandling af både angst, stress og depression. Det kan også med fordel benyttes til samtaler i forbindelse med svære livsvalg, lavt selvværd, livskriser og traumer.

Ved online terapi sidder vi ikke i det samme rum fysisk, men vi kommunikerer på samme måde og behandler det sammen indhold, som vi gør, ved traditionel terapi.

Online terapi henvender sig til dig, der eksempelvis ønsker metakognitiv terapi, men bor langt fra Aarhus. Det gælder både klienter rundt i landet, men lige så meget for dig, der er bosat udenfor Danmark, men savner et terapiforløb på dit modersmål.

Online terapi henvender sig også til dig, der har svært ved at møde op i klinikken på grund af angst eller fysiske udfordringer. Ved angst (eller andre psykiske udfordringer, der gør det svært for dig, at komme hjemmefra) kan online terapi virke mindre skræmmende til en start. Dog vil vi ofte arbejder frem mod et personligt møde i klinikken, så online terapien i længden kombineres med terapi “face to face”.

For alle klienter med lyst til, eller behov for online terapi gør det sig gældende, at online forløbet med fordel kan kombineres med en eller flere samtaler i klinikken alt efter ønsker og behov.

Hvis du overvejer muligheden for et forløb online, eller har spørgsmål til formen, så er du meget velkommen til at kontakte os og hør nærmere om dine muligheder. Sammen kan vi skræddersy et forløb, så det passer netop til dine udfordringer.

OBS: For at opnå et vellykket forløb online, skal du være opmærksom på, at din internetforbindelse er hurtig nok. Det er nemlig meget forstyrrende for terapien, hvis forbindelsen er dårlig og samtalen ofte bliver afbrud.

Kontakt os allerede i dag

Udfyld venligst formularen og vi vender tilbage hurtigst muligt.

Du er også velkommen til at kontakte os via mail eller telefon.

Vi kan træffes i telefontiden:

Mandag: kl. 9.30-11.30
Onsdag: kl. 9.30-11.30
Fredag: kl. 9.30-11.30

Mail: info@re-view.dk
Telefon: 93 94 25 30

Lad os kontakte digDet er helt uforpligtende