Online terapi
Metakognitiv terapi fra afstand

Online terapi

Online terapi foregår stort set på samme måde som traditionel terapi og kan benyttes til behandling af både angst, stress og depression. Det kan også med fordel benyttes til samtaler i forbindelse med svære livsvalg, lavt selvværd, livskriser og traumer.

Hvordan foregår online terapi?

Ved online terapi sidder vi ikke i det samme rum fysisk, men vi kommunikerer på samme måde og behandler det sammen indhold, som vi gør, ved traditionel terapi.

For os er det vigtigt, at online samtale er en mulighed for alle, der ønsker det. Vi bruger derfor et system til vores online samtaler, der ikke kræver særlig teknisk kunne, men er nemt og forståeligt for alle.

Kort forinden din aftale med ReViews psykolog vil du modtage en mail med et link fra din psykolog. I mailen vil det være tydeligt forklaret, hvordan du deltager i online samtalen. Har du problemer med at logge ind, kan du kontakte din psykolog. Find kontaktoplysninger på alle vores psykologer her.

OBS: For at opnå et vellykket forløb online skal du være opmærksom på, at din internetforbindelse er hurtig nok. Det er nemlig meget forstyrrende for terapien, hvis forbindelsen er dårlig, og samtalen ofte bliver afbrud.

Hvornår kan man bruge online terapi?

Online terapi henvender sig til dig, der eksempelvis ønsker metakognitiv terapi, men bor langt fra vores klinikker i Aarhus og Aalborg. Det gælder både klienter rundt i landet, men lige så meget for dig, der er bosat udenfor Danmark, men savner et terapiforløb på dit modersmål.

Online terapi henvender sig også til dig, der har svært ved at møde op i klinikken på grund af angst eller fysiske udfordringer. Ved angst (eller andre psykiske udfordringer, der gør det svært for dig, at komme hjemmefra) kan online terapi virke mindre skræmmende til en start. Dog vil vi ofte arbejder frem mod et personligt møde i klinikken, så online terapien i længden kombineres med terapi “face to face”.

Kan man kombinere online samtaler og fysiske samtaler?

For alle klienter med lyst til eller behov for online terapi gør det sig gældende, at online forløbet med fordel kan kombineres med en eller flere samtaler i klinikken alt efter ønsker og behov.

Hvis du overvejer muligheden for et forløb online eller har spørgsmål til formen, så er du meget velkommen til at kontakte os og høre nærmere om dine muligheder. Sammen kan vi skræddersy et forløb, så det passer netop til dine udfordringer.

Kontakt os allerede i dag

Udfyld venligst formularen og vi vender tilbage hurtigst muligt.

Du er også velkommen til at kontakte os via mail eller telefon.

Vi kan træffes i telefontiden:

Mandag: kl. 9.30-11.30
Onsdag: kl. 9.30-11.30
Fredag: kl. 9.30-11.30

Mail: info@re-view.dk
Telefon: 93 94 25 30

"Jeg burde ikke spise nu"Nyt forløb, der kombinerer ernæring med metakognitiv terapi

Til dig, der har rigtig mange tanker om, hvad du spiser, din krop og vægt.

Skriv til osDu hører tilbage fra os senest næstkommende hverdag.