Behandling af livskrise hos ReView

Behandling af livskrise

Hos ReView tilbyder hjælp til livskriser gennem metakognitive behandlingsforløb. Behandlingen vil arbejde med holde fast i det, der betyder noget for os, kan det metakognitive behandlingsforløb hjælpe til finde derhen, hvor vi kan leve det liv, vi gerne vil. Vi vil arbejde med at acceptere, de mange tanker og spekulationer, en livskrise ofte sætter i gang hos os. Ved at øve os i at lade tankerne være, vil tankerne fylde mindre og stoppe med at være styrende, så livet i stedet kan leves.

Vi vil hjælpe dig ud af dine grublerier og/eller din bekymringer med afsæt i den metakognitive forståelse af psykiske udfordringer. At mindske den tid du bruger på overtænkning, vil oftest frigive mere mentalt overskud og energi til handling, og derfor være et vigtigt skridt ud af krisen.

Symptomer på livskrise

Kender du fornemmelsen af, at du ikke er helt der, hvor du gerne vil være? At du godt kan mærke, at noget er galt, men at du ikke ved, hvordan du skal handle. Kriser er en del af livet, og noget, vi alle før eller siden oplever. Vi kan opleve livskriser, når livet pludselig forandrer sig drastisk eller traumatiske kriser, når vi bliver udsat for voldsomme hændelser.

Måske har du i lang tid ikke været glad for dit arbejde. Måske knirker parforholdet lige rigeligt, efter at det hele går op i børn og madpakker. Eller måske er du grundlæggende i tvivl om, om det er den rigtige vej, du har valgt i livet.

Livskriser er noget, vi alle før eller siden oplever. Krise betyder forandring eller vendepunkt og kan opstå i forskellige aldre og faser. Vi kan opleve livskriser, når projekter mislykkes, når livet midlertidigt ikke giver mening eller ved store forandringer. En livskrise kan fx udløses af skilsmisse, dødsfald, fyring, men kan også opstå uden ydre forandringer.

En livskrise kan være ganske kortvarig, men kan tage uger, måneder og måske år at komme igennem. Det tager tid at erkende, at projektet er kuldsejlet, og at det er nødvendigt med et nyt valg for at komme videre.

Kommer du godt igennem livskrisen, kan du komme styrket ud på den anden side – og være klar til den næste livskrise. For livskriser er ikke noget, du selv vælger fra eller til. De er en naturlig del af livet.

Dit udbytte af samtaler hos Review

Samtalerne vil hjælpe dig ud af dine grublerier og/eller din bekymringer med afsæt i den metakognitive forståelse af psykiske udfordringer. At mindske den tid du bruger på overtænkning, vil oftest frigive mere mentalt overskud og energi til handling, og derfor være et vigtigt skridt ud af krisen. Vi vil prioritere rum til samtaler omkring fremtiden, og hjælpe dig med at undersøge, hvad der skal til, for at du igen trives, kan kende dig selv og finder mening med tilværelsen.

Behandling af livskrise med Metakognitiv terapi ved psykolog i Aarhus

Vi kommer i livskrise mange gange i vores liv. Vi skal huske, at det, der gør os stærkest som mennesker er, at vi får lov til at opleve krisen, får lov at gennemleve den og ikke mindst får lov at opleve, at vi godt kan overleve livskrisen.

Det er meget vigtigt for os at der er god kemi mellem dig og din psykolog. Derfor kan du møde vores psykologer ved at klikke på nedenstående link.

Kontakt os allerede i dag

Udfyld venligst formularen og vi vender tilbage hurtigst muligt.

Du er også velkommen til at kontakte os via mail eller telefon.

Vi kan træffes i telefontiden:

Mandag: kl. 9.30-11.30
Onsdag: kl. 9.30-11.30
Fredag: kl. 9.30-11.30

Mail: info@re-view.dk
Telefon: 93 94 25 30