Metakognitiv terapi for terapeuter og coaches

Metakognitiv terapi er en nyere forskningsbaseret interventionsmetode, der i øjeblikket efterspørges i større og større omfang af klienter, læger, institutioner og på arbejdspladser. Det er samtidig en terapiform, som flere og flere psykologer får interesse for.

Derfor udbyder vi dette forløb til coaches og terapeuter, hvor du både bliver introduceret for teorien bag metakognitiv terapi, interventionsmetoder og øvelser samt modtager supervision på dine klienter undervejs.

Kursusprogram: Indhold

 1. Introduktion til metakognitiv terapi
 2. Opsamling på introduktion samt supervision i gruppe
 3. Supervision i gruppe
 4. Intro til depressionsmanualen samt supervison i gruppe
 5. Opsamling på depressionsmanualen samt supervision i gruppe
 6. Supervision i gruppe, opsamling på udbytte, afrunding

     OBS! Tilmeldningfrist d. 19. maj

     OBS! Tilmeldningfrist d. 19. august

Pris: 12.500 kr. + moms

 • 16 timers gruppesupervision
 • 12 timers undervisning
 • Max 8 deltagere
 • Te, kaffe og frugt på supervisionsdage
 • Frokost på de længere undervisningsdage
 • Undervisning og supervision ved autoriserede, certificerede psykologer

Sted: Kurset foregår i ReViews lokaler i Aarhus

 

Ny viden og nye kompetencer

Igennem forløbet opnår du:

 • En grundig introduktion til, samt en dybere forståelse for, metakognitiv terapi og teorien bag metakognitiv terapi.
 • En grundig introduktion til, samt forståelse af, angst og depression set fra og forstået i et metakognitivt perspektiv.
 • En grundig introduktion til, samt forståelse for og erfaring med, interventionsmetoder og fokus for behandlingen i metakognitiv terapi.
 • En grundig introduktion til og erfaring med relevante øvelser som benyttes i behandlingsforløb.
 • En grundig introduktion til samt erfaring med modellen og behandlingsmanualen for generaliseret angst samt depression.
 • Hjælp til trygt og struktureret at omsætte din nye viden til praksis (med egne klienter) under løbende vejledning/via supervision på egne forløb.

Forløb særligt til terapeuter og coaches

Kurset er til terapeuter og coaches, der endnu ikke kender til metakognitiv terapi, men som gerne vil snuse til metoden, samt terapeuter og coaches, der allerede bruger metakognitiv terapi i et mindre omfang. Forløbet kan ikke erstatte den længerevarende MCT-certificering, men tilbyder en introduktion til metoden, så du bliver klogere på, om metakognitiv terapi giver mening for dig i din hverdag og praksis. Forløbet giver dig mulighed for at afprøve metoden og øvelser på et eller flere klientforløb på en tryg og konstruktiv måde, idet det vil foregå under løbende supervision.

Er du i gang med din autorisation som psykolog, så vil 16 timer af de i alt 28 timer kunne registreres som supervision i gruppe.

 

Undervisning og supervision samlet i et forløb

Forløbet består af i alt 6 mødegange og er en kombination af både teori, øvelser, praktisk erfaring og supervision.

Formålet med det kombinerede forløb er, at gøre teorien bag metakognitiv terapi let at anvende i praksis, så du igennem forløbet får håndholdt erfaring med at anvende metakognitiv terapi på klienter med angst/generaliseret angst samt depression.

Vi mødes ca. hver tredje uge for at samle op på teori og erfaringer, diskutere de mange faldgruber i metakognitiv terapi, lære nye relevante øvelser og interventionsmetoder samt sikre os, at I er trygge ved jeres behandlingsforløb og ved, hvordan I vil tilrettelægge og gennemføre behandlingen af jeres klienter.

Ved afslutningen af forløbet uddeles et kursusbevis for deltagelse.

Bliv undervist af erfarne psykologer

Undervisere på kurset og dine sparringspartnere gennem forløbet er ejere af Psykologhuset ReView, Jane Dyhr Johansen og Dorte Fløe Lemming. Udover at være erfarne psykologer og undervisere er Dorte og Jane blandt de få psykologer i Danmark, der er certificerede på det højeste niveau inden for metakognitiv terapi ved det internationale MCT Institute.

Kontakt os allerede i dag

Udfyld venligst formularen og vi vender tilbage hurtigst muligt.

Du er også velkommen til at kontakte os via mail eller telefon.

Vi kan træffes i telefontiden:

Mandag: kl. 9.30-11.30
Onsdag: kl. 9.30-11.30
Fredag: kl. 9.30-11.30

Mail: info@re-view.dk
Telefon: 93 94 25 30