Sexolog
Samtaler for enkeltpersoner og par hos Psykologhuset ReView

Overvejer du forløb hos en sexolog i Aarhus?

At opsøge en sexolog kan være en afgørende og frigørende oplevelse.

Et forløb hos en sexolog giver dig som enkeltperson og/eller jer som par rum til at arbejde med seksuelle udfordringer, udforske seksuel identitet og bearbejde traumer.

At gå til sexolog kan bidrage til øget selvtillid og bedre intimitet, men også skabe en dybere forståelse for din egen og/eller din partners seksualitet og bidrage til en sundere og mere tilfredsstillende livsstil.

Hos Psykologhuset ReView hjælper vi voksne og unge fra 15 år. Vi tilbyder individuel og parterapi i Aarhus samt terapi online.

Eller har du spørgmål til at gå til sexolog? Vores sekretær vil meget gerne hjælpe dig og svarer på spørgsmål på både mail og telefon.

Hvordan foregår en samtale hos en sexolog?

Hos Psykologhuset ReView i Aarhus kan du booke en samtale hos vores sexolog Mette Birk. Mette tilbyder en ikke-dømmende og fortrolig ramme, hvor du kan føle dig tryg til at arbejde med sexuelle problemstillinger.

I sit arbejde som sexolog benytter Mette både sin uddannelse som sexolog, som præst og som metakognitiv terapeut. Læs mere om sexolog Mettes baggrund her.

Kontakt os allerede i dag

Udfyld venligst formularen og vi vender tilbage hurtigst muligt.

Du er også velkommen til at kontakte os via mail eller telefon.

Vi kan træffes i telefontiden:

Mandag: kl. 9.30-11.30
Onsdag: kl. 9.30-11.30
Fredag: kl. 9.30-11.30

Mail: info@re-view.dk
Telefon: 93 94 25 30