Sådan foregår en samtale hos os

Hvordan foregår en samtale hos os?

De fleste, der opsøger en psykolog, gør sig overvejelser om, hvad der skal foregå og hvor meget man skal fortælle. Det er derfor helt naturligt, at den første samtale er forbundet med både nervøsitet og uro, måske endda angst.

Hos ReView lægger vi vægt på, at første samtale bliver en god oplevelse, og at vi sammen får etableret et trygt rum, hvor vi i fællesskab kan få tydeliggjort, hvad du ønsker at få ud af samtaleforløbet og hvilke udfordringer, der står i vejen for din trivsel.

Den første samtale indledes typisk med en kort snak omkring rammerne for forløbet, dvs tavshedspligt, afbudsregler, journaliseringspligt osv. Herefter bliver ordet dit, og du kan fortælle om din situation og hvorfor, du er kommet.

For at skabe overblik og for at få et billede af, hvad der er på spil hos netop dig, vil psykologen i løbet af samtalen spørge ind til din situation.

Det kan også være, at hun beder dig udfylde en stresstest, et skema omkring social fobi eller andet, der kan bidrage med relevant information og hjælpe os med at skabe mening i dine symptomer, reaktionsmønstre, tanker og følelser.

Når vi sammen har skabt et overblik over din situation, vil vi lave en foreløbig struktur for det videre forløb. Herunder vil vi tale om dine ønsker og mål med forløbet, så vi sikre os, at vi arbejder med noget, der er betydningsfuldt for dig. Noget der vil gøre en mærkbar forskel i dit liv.

I de efterfølgende samtaler, vil vi løbende tage de valgte mål, den terapeutiske metode og og relation op til revision, så vi sikre os, at forløbet er meningsfuld for dig, og at vi hele tiden har dig og dine behov i centrum.

Du er velkommen til at kontakt os på mail eller telefon, hvis du har behov for yderligere information.

Kontakt os allerede i dag

Udfyld venligst formularen og vi vender tilbage hurtigst.

Du er også velkommen til at kontakte os via mail eller telefon.

Vi kan træffes i telefontiden:

Mandag: kl. 9.30-11.30
Onsdag: kl. 9.30-11.30
Fredag: kl. 9.30-11.30

Mail: info@re-view.dk
Telefon: 93 94 25 30

Lad os kontakte digDet er helt uforpligtende