Sådan foregår en samtale hos os

Individuel terapi hos uddannede psykologer

De fleste, der opsøger en psykolog, gør sig overvejelser om, hvad der skal foregå, og hvor meget, man skal fortælle. Det er derfor helt naturligt, at den første samtale er forbundet med både nervøsitet og uro, måske endda angst.

Hvordan foregår den første samtale?

Hos Psykologhuset ReView lægger vi vægt på, at første samtale bliver en god oplevelse, og at vi sammen får etableret et trygt rum, hvor vi i fællesskab kan få tydeliggjort, hvad du ønsker at få ud af samtaleforløbet, og hvilke udfordringer der står i vejen for din trivsel.

Den første samtale indledes typisk med en kort snak om rammerne for forløbet, dvs. tavshedspligt, afbudsregler, journaliseringspligt osv. Herefter bliver ordet dit, og du kan fortælle om din situation og hvorfor, du er kommet. For at skabe overblik og for at få et billede af, hvad der er på spil hos netop dig, vil psykologen i løbet af samtalen spørge ind til din situation.

I nogle tilfælde vil psykologen bede dig udfylde en stresstest, et skema omkring social fobi eller andet, der kan bidrage med relevant information og hjælpe med at skabe mening i dine symptomer, reaktionsmønstre, tanker og følelser.

Når vi sammen har skabt et overblik over din situation, vil vi lave en foreløbig struktur for det videre forløb. Herunder vil vi tale om dine ønsker og mål med forløbet, så vi sikrer os, at vi arbejder med noget, der er betydningsfuldt for dig og vil gøre en mærkbar forskel i dit liv.

Efter første samtale

I de efterfølgende samtaler vil vi løbende tage de valgte mål, den terapeutiske metode og relationen op til revision. På den måde sikrer vi os, at forløbet er meningsfuldt for dig, og at vi hele tiden har dig og dine behov i centrum.

Du er velkommen til at kontakt os på mail eller telefon, hvis du har behov for yderligere information.

Sådan foregår en samtale hos psykolog Psykologhuset ReView

Hvor lang tid varer en samtale?

Når du går i forløb hos Psykologhuset ReView, kan du vælge imellem individuel terapi og gruppeforløb. Individuelle samtaler varer 55-60 min.

Kan man kombinere online og fysiske samtaler?

Fysiske samtaler kan med kombineres med en eller flere online samtaler alt efter ønsker og behov.

Hvis du overvejer muligheden for et forløb online eller har spørgsmål til formen, så er du meget velkommen til at kontakte os og høre nærmere om dine muligheder. Sammen kan vi skræddersy et forløb, så det passer netop til dine udfordringer.

Du kan også læse mere om online samtaler her.

Kontakt os allerede i dag

Udfyld venligst formularen og vi vender tilbage hurtigst.

Du er også velkommen til at kontakte os via mail eller telefon.

Vi kan træffes i telefontiden:

Mandag: kl. 9.30-11.30
Onsdag: kl. 9.30-11.30
Fredag: kl. 9.30-11.30

Mail: info@re-view.dk
Telefon: 93 94 25 30

"Jeg burde ikke spise nu"Nyt forløb, der kombinerer ernæring med metakognitiv terapi

Til dig, der har rigtig mange tanker om, hvad du spiser, din krop og vægt.

Skriv til osDu hører tilbage fra os senest næstkommende hverdag.