Online

Mød vores psykologer

Alle ReViews psykologer er uddannet i metakognitiv terapi og medlemmer af Dansk Psykologforening. Vi er naturligvis underlagt psykologlovens tavshedspligt og arbejder efter de nordiske etiske regler for psykologer.

Læs mere om online terapi her.

Fordi vi har hver vores baggrund og erfaring – og hver vores personlighed – anbefaler vi, at du læser lidt om os hver især, så du finder netop den psykolog, der passer til dig.

Det vigtigste for et vellykket forløb er nemlig tillid og en god kontakt mellem dig og din psykolog.

Dorte Fløe Lemming

BRABRAND / VOKSNE

Dorte er uddannet i Metakognitiv terapi, level II, og har en solid erfaring i arbejdet med denne terapiform. Dorte tilbyder bl.a. specialiseret behandling af angstlidelser, herunder generaliseret angst og OCD, stress, depression samt belastningsreaktioner/PTSD. Derudover superviserer Dorte fagfolk indenfor den metakognitive ramme. Dorte er uddannet Cand. psych. fra Aarhus Universitet, er autoriseret af Dansk Psykolog Nævn og har, udover sin 3-årige efteruddannelse i Metakognitiv terapi, også en certificering som StressCoach. Læs anbefalinger.

Læs mere

Jane Dyhr Johansen

BRABRAND / VOKSNE

Jane er uddannet i metakognitiv terapi, level 2, og intensiv psykodynamisk coaching/terapi (ISTDP) og tilbyder specialiseret behandling af stress, angst og depression, coaching omhandlende personlig og professionel udvikling samt supervision af andre faggrupper. Jane er uddannet Cand.psych fra Aalborg Universitet, er autoriseret af Dansk Psykolog Nævn og har taget en to-årig efteruddannelse inden for metakognitiv terapi samt intensiv dynamisk coaching. Læs anbefalinger.

Læs mere

Danielle Dahlhus

BRABRAND / VOKSNE samt BØRN+UNGE ved søvnproblemer

Danielle er uddannet psykolog (cand.psych) fra Aalborg Universitet og er ved at blive certificeret i den 2-årige efteruddannelse i Metakognitiv Terapi. Udover at være klinisk psykolog, der arbejder med terapi, har Danielle beskæftiget sig med forskning i mere end 5 år. I terapien anvender hun evidensbaserede metoder og strategier eksempelvis metakognitiv terapi. Danielle kan bl.a. hjælpe dig, hvis du lider af stress, angst, lavt selvværd, lav selvtillid, arbejdsrelateret udbrændthed, depression, præstationsangst m.m. Hun er desuden blevet udpeget som en af landets førende eksperter i søvnbehandling. Udover at Danielle ofte bliver brugt som foredragsholder og kursusleder, når hun bl.a. underviser fagpersoner i udredning og behandling af søvnvanskeligheder, deltager hun selv i kurser, efteruddannelse og supervision for hele tiden at sikre høj kvalitet i sit arbejde.

Læs mere

Tina Purup

BRABRAND / VOKSNE

Tina er certificeret metakognitiv terapeut og har arbejdet som terapeut gennem 15 år. Udover sin uddannelse i metakognitiv terapi er Tina bl.a. efteruddannet indenfor Systemisk Terapi. Tina har primært arbejdet med voksne og unge i alderen 15 år og op efter. Primære arbejdsopgaver er samtalebehandling, psykologisk udredning og testning, konsulent og udviklings-opgaver, samt undervisning og supervision. Tina har stor erfaring med angst, depression, stress, personlig udvikling, lavt selvværd og kriser. Hun er autoriseret af Dansk Psykolognævn og deltager på fast basis i supervision for at sikre kvaliteten i sit arbejde.

Læs mere

Emma Elkjær Poulsen

BRABRAND / VOKSNE

Emma er uddannet psykolog (cand.psych.) fra Aarhus Universitet. Hun har en PhD i psykologi, hvor hun har specialiseret sig i menneskers følelsesliv og følelsesregulering – særligt i forbindelse med angst og depression. Derudover er Emma certificeret i den 2-årige efteruddannelse i Metakognitiv Terapi (MCT), Level 1 og deltager på fast basis i supervision for at sikre kvaliteten i sit arbejde. Læs anbefalinger.

Læs mere

Edna Esager

AARHUS C / VOKSNE

Edna er certificeret i og arbejder ud fra tilgangene i Metakognitiv terapi (MCT) og acceptance and commitment therapy (ACT). Hun har mange års erfaring med en bred vifte af psykologiske problemstillinger herunder depression, angst og stressrelaterede tilstande samt efterfødselsreaktioner, tab, sorg og kroniske komplekse smerter. Edna er uddannet cand.psych. fra Aarhus Universitet, er autoriseret af Psykolognævnet og deltager løbende i kurser, efteruddannelsesforløb og supervision.

Læs mere

Maria Rasmussen

AALBORG / VOKSNE
Klik for online booking Aalborg
Maria er autoriseret psykolog og er uddannet psykolog (cand.psych.) fra Københavns Universitet. Maria har de seneste år udelukkende arbejdet med og specialiseret sig inden for Metakognitiv terapi og er uddannet i Metakognitiv Terapi, level 1. Maria har særlig erfaring med metakognitiv behandling af angst, stress, søvnproblemer, lavt selvværd og depression. Maria tilbyder forløb til dig, der gerne vil arbejde med personlig udvikling, og som oplever, at tankemylder og overtænkning fylder for meget i din hverdag.

Læs mere

Sofie Mundbjerg

Klienter fra 1. juni
BRABRAND / VOKSNE og UNGE fra 15 ÅR

Sofie er uddannet psykolog fra Aarhus Universitet. Sofie er pt. ved at tage specialuddannelsen i metakognitiv terapi. Sofie har erfaring med både individuel- og gruppeterapi samt undervisnings- og supervisionsopgaver.

Læs mere

Mai Møller Buus

BRABRAND / VOKSNE og UNGE fra 15 ÅR

Mai er uddannet psykolog fra Aarhus Universitet og har siden arbejdet som klinisk psykolog. Mai har især erfaring med angst, præstationspres, arbejds- og studierelateret stress samt depression. Mai har tidligere arbejdet med Acceptance and Commitment Therapy (ACT) og Kognitiv Adfærdsterpi (KAT), men er i øjeblikket ved at specialisere sig inden for metakognitiv terapi (MCT). Mai tager imod klienter fra 15 år.

Læs mere

Laura Nielsen

BRABRAND / VOKSNE & UNGE

Laura er psykologistuderende på 6. semester ved Aarhus Universitet og er derudover uddannet professionsbachelor i Ernæring og Sundhed. Laura har flere års erfaring fra kommunalt regi og i egen praksis med at hjælpe mennesker til et afslappet forhold til mad, krop og vægt. Derudover har Laura 7 års erfaring som certificeret kognitiv og transformativ coach samt Mastercoach i NLP og Enneagrammet.

Læs mere

Cecilie Moselund Wiede

Cecilie tager ikke imod nye klienter.

Cecilie er autoriseret børne- og ungepsykolog og har stor erfaring fra blandt andet børne- og ungepsykiatrien og Pædagogisk Psykologisk Rådgivning (PPR). Hun tilbyder blandt andet behandling af børn og unge med angst, belastnings/tilpasningsreaktioner, depressive symptomer og skolevægring. Cecilie har specialiseret viden og erfaring ift. børn med autismespektrumforstyrrelser, ADHD og indlæringsvanskeligheder. Cecilie arbejder ud fra en metakognitiv og en kognitiv adfærdsterapeutisk tilgang og tilbyder samtidig vejledning og rådgivning i specialpædagogisk viden og redskaber til forældre, skoler og institutioner. Cecilie er uddannet psykolog fra Aarhus Universitet, er autoriseret psykolog og er ved at blive certificeret i den 2-årige efteruddannelse i Metakognitiv Terapi (MCT), Level 1 ved Manchester Universitet

Læs mere

Kontakt os allerede i dag

Udfyld venligst formularen og vi vender tilbage hurtigst muligt.

Du er også velkommen til at kontakte os via mail eller telefon.

Vi kan træffes i telefontiden:

Mandag: kl. 9.30-11.30
Onsdag: kl. 9.30-11.30
Fredag: kl. 9.30-11.30

Mail: info@re-view.dk
Telefon: 93 94 25 30

"Jeg burde ikke spise nu"Nyt forløb, der kombinerer ernæring med metakognitiv terapi

Til dig, der har rigtig mange tanker om, hvad du spiser, din krop og vægt.

Skriv til osDu hører tilbage fra os senest næstkommende hverdag.