Udtalelse og anbefaling af det videre forløb hos ReView

Udtalelse og anbefaling af det videre forløb

Når dit barn er blevet udredt og/eller har afsluttet et behandlingsforløb ved ReView oplever vi ofte, at det kan være relevant med en udtalelse. Dette skyldes, at igangsatte indsatser netop kan vedligeholdes gennem en koordinering og afstemning med eksempelvis dit barns skole m.fl.

Den faglige viden og erfaring, som opnås gennem en undersøgelse og/eller et behandlingsforløb er i høj grad gavnlig for dit barns videre udvikling, idet den opnåede viden/erfaring kan hjælpe andre støttende instanser omkring barnet med at hjælpe barnet på bedst mulig vis – herunder eksempelvis pædagogisk psykologisk rådgivning (PPR), egen læge, skole/barnets lærere m.fl. Udtalelsen kan ligeledes bidrage til vurderingen af, om der eksempelvis er brug for yderligere undersøgelse/udredning og senere behandling i eksempelvis PPR eller psykiatrisk regi.

Udtalelsen beskriver de identificerede udfordringer, som barnet/den unge har, forløb hos os samt vores vurdering og indtryk. Den vil ligeledes beskrive vores anbefalinger i forhold til det videre forløb og kan med fordel videregives til relevant skole-, og/eller støtteinstanser samt til videre henvisning f.eks. via PPR eller egen læge.

Kontakt os allerede i dag

Udfyld venligst formularen og vi vender tilbage hurtigst muligt.

Du er også velkommen til at kontakte os via mail eller telefon.

Vi kan træffes i telefontiden:

Mandag: kl. 9.30-11.30
Onsdag: kl. 9.30-11.30
Fredag: kl. 9.30-11.30

Mail: info@re-view.dk
Telefon: 93 94 25 30

Lad os kontakte digDet er helt uforpligtende