Stressbehandling i gruppe hos ReView

Stressbehandling i gruppe – et effektivt forløb over 5 uger

Næste gruppe starter december 2022
Tilmeld dig på info@re-view.dk

Føler du dig stresset i hverdagen? Har du tankemylder, uro i kroppen, hjertebanken eller dårlig søvn? Er du sygemeldt eller frygter du at blive det, hvis ikke du griber ind meget snart? – så er vores stressbehandling i gruppe noget for dig.

Hos ReView har vi stor erfaring med behandling af stress og i dette gruppeforløb, har vi samlet den nyeste viden og vores bedste værktøjer i et 5 ugers stressforløb. Forløbet finder stor inspiration i metakognitiv terapi, men netop dette forløb finder også inspiration i forskningen, og det forskning viser, der virker.

Igennem forløbet vil du få en øget forståelse for stressreaktioner, og hvad det vil sige, at være stresset. Vi vil arbejde intensivt med at afhjælpe stressen og med at give dig nye strategier til håndtering af bekymringstanker, tankemylder, uro i krop og sind samt reduktion af stresssymptomer helt generelt. Vi kommer til at arbejde med dine tankehåndteringsstrategier og hjælpe dig med at adskille god problemløsning fra ukonstruktive, stressende tanke- og handlemønstre, så du igen kan tage kontrollen i dit liv og øge din trivsel.

Stressbehandling i vores forløb adskiller sig fra andre forløb, idet vi baserer behandlingen på metakognitiv terapi. Vi tager derfor ikke udgangspunkt i teknikker som mindfulness, men vil i stedet fokuserer på at give vores deltagere bedre handlemuligheder igennem en øget forståelse for stress, for den uheldig vedligeholdende adfærd og vigtigst af alt, for de tankeprocesser der skaber og vedligeholder stress og mistrivsel.

Vi stiller ikke store krav til dig igennem forløbet, og du skal kun dele dine problemstillinger med gruppen i det omfang, som du har lyst til. Vi vil dog give dig konkrete, men overskuelige hjemmeopgaver fra gang til gang, så du skal være indstillet på at gøre en indsats for at implementere de ting, vi taler om, uden for grupperummet.

Du vil i gennem forløbet blive introduceret til følgende områder:

  • Viden om de mekanismer, der skaber og vedligeholder tankemylder og stress. Vi sætter fokus på de vedligeholdende faktorer og ser på, hvordan du bedst overvinder dem.
  • Konkrete teknikker til at genvinde kontrol over dit tankemylder, dine bekymringer og/eller dine grublerier.
  • Viden om hvordan du vedligeholder ubehag med uheldige strategier samt viden om gode mestringsstrategier.
  • Afkoblet opmærksomhed som en teknik til at genvinde kontrol over tankemylder og kropslig ubehag.
  • Viden om, hvordan du møder udfordringer i fremtiden uden at blive stresset.

Du har mulighed for at udfylde relevante tests undervejs i forløbet, så du tydeligt kan se dine fremskridt. Derudover udarbejdes en personlig “køreplan”, så vi sikre, at du i fremtiden bruger dine nye strategier optimalt og derved mindsker risikoen for tilbagefald.

Pris for forløbet, inkl kaffe, te og materialer: 3500 kr (mulighed for betaling over flere gange).

Kontakt Jane Dyhr Johansen for mere information – det er helt uforpligtende!

Kontakt os allerede i dag

Udfyld venligst formularen og vi vender tilbage hurtigst.

Du er også velkommen til at kontakte os via mail eller telefon.

Vi kan træffes i telefontiden:

Mandag: kl. 9.30-11.30
Onsdag: kl. 9.30-11.30
Fredag: kl. 9.30-11.30

Mail: info@re-view.dk
Telefon: 93 94 25 30

Skriv til osDu hører tilbage fra os senest næstkommende hverdag.