Social angst

Psykolog til behandling af social angst i Århus

De fleste mennesker kender til et at føle sig nervøse og usikre, når de er sammen andre. Men følelsen af usikkerhed sætter sig hos nogle i længere tid, og til sidst kan det udvikle sig til social angst. Leder du efter en psykolog til behandling af social angst i Århus, kan vi hjælpe dig eller en du kender.

Symptomerne på social angst kan være mange og forskellige. Oplever du eksempelvis fysisk ubehag, når du er sammen med andre mennesker, eller døjer du med negative tanker om, hvad andre mon tænker om dig, kan det være tegn på social angst.

Hos ReView er vi særligt dygtige til hjælp og behandling af blandt andet social angst. Vi tilbyder forskellige former for terapi, hvilket betyder, at du får mulighed for at vælge den behandlingsform, der passer bedst til dig.

Vi har dog primært fokus på metakognitiv terapi (MTC) og intensiv dynamisk coaching (ISTDP), hvilket begge er terapiformer, der kan lindre negative tanker og angst – og ikke mindst give dig indsigt og viden om dine udfordringer, så du kan leve det liv, du ønsker.

Social angst kan også komme til udtryk ved frygten for, at andre omkring dig bedømmer dig negativt. Mange oplever denne frygt som konstant grubleri over årsager og motiver bag selv de mindste blikke fra forbipasserende på gaden, og resultatet af grubleriet er ofte destruktive og nedladende tanker om sig selv.

Uanset hvordan du oplever symptomerne og konsekvenserne ved dem, kan vi hjælpe med at lindre dem på en vedvarende måde, og derfor ser vi frem til at høre fra dig. Kontakt os endelig for at booke en tid til behandling af social angst i Århus.

Kontakt os allerede i dag

Du er velkommen til at kontakte os via mail, kontaktformular eller telefon.

Mail: info@re-view.dk
Telefon: (+45) 93 94 25 30

Vi kan træffes i telefontiden:
Mandag kl. 9.30-11.30
Onsdag kl. 9.30-11.30
Fredag kl. 9.30-11.30

Ringer du uden for telefontiden, er du meget velkommen til at indtale en besked på vores telefonsvarer med tydeligt navn og telefonnummer. Så vil kontakte dig hurtigst muligt. Du skal være opmærksom på, at vi kun kontakter dig, hvis du indtaler en besked.

Lad os kontakte digDet er helt uforpligtende