Psykolog i Aarhus

Psykolog i Aarhus

Terapi skal virke, og terapi være brugbar! Hos Psykologhuset ReView arbejder vi med metakognitiv terapi, hvor du lærer konkrete teknikker, du kan tage i brug med det samme.

Hos ReViews psykolog i Aarhus kan du bl.a. få hjælp til:

HVEM KAN FÅ BEHANDLING? Psykologhuset ReView hjælper voksne og unge fra 15 år. Behandlingen foregår enten som individuel samtale (fysisk/online) – eller som gruppeforløb.

HVOR LANG TID? Længden af et individuelt behandlingsforløb varierer fra person til person. De fleste af vores klienter oplever effekt efter 2-5 gange, men hvor mange sessioner, man derudover har brug for for at komme helt i mål, er meget individuelt.

HVAD KOSTER DET? Læs om priser og tilskudsmuligheder her. Husk at du hos udvalgte af ReViews psykologer kan få tilskud fra Sygesikring Danmark, din sundhedssikring, fagforening o.lign. til psykologsamtaler.

Overvejer du at gå til psykolog i Aarhus?

Du kan skrive til ReView eller ringe til os på (+45) 9394 2530 (telefontid: mandag, onsdag og fredag kl. 9.30-11.30).

Vores søde sekretær sidder klar til at sørge for, at du hurtigt og nemt får svar på afklarende spørgsmål fx om ventetider.

 

Sådan arbejder vi hos ReView i Aarhus

Hos Psykologhuset ReView arbejder vi med en terapiform kaldet metakognitiv terapi (MCT). Forskellen på metakognitiv terapi og andre terapiformer er firkantet sagt, at vi hos ReView ikke “graver i din barndom”, men i stedet har fokus, hvordan du får det bedre her og nu.

Når du kommer til samtale hos ReView i Aarhus, vil vi først og fremmest fokusere på dit liv og dine udfordringer. Vi vil stille skarpt på de processer, der skaber og vedligeholder din mistrivsel og lære dig konkrete teknikker til at ændre dine tankemønstre.

Læs mere her: Hvad er metakognitiv terapi?

Mød ReViews psykologer i Aarhus

I Psykologhuset ReViews klinik i Brabrand er vi et team af psykologer med forskellige baggrunde og erfaringer, og derfor favner vores kompetencer bredt. Det har den fordel for dig, at du kan komme ind til behandler, der passer til lige netop dit behov. Du kan læse om os og vores specialer ved at klikke her.

Vores sekretær hjælper meget gerne med at finde ud af hvilken af vores psykologer, der passer til dit behov. Kontakt os her, og så hjælper vi dig videre.

 

Her ligger ReViews klinik i Aarhus

ReViews klinik i ligger i Brabrand på Truevej 11. Vi har gratis parkering foran bygningen, og busserne 15 og 35 kører lige til døren.

Vi tilbyder også samtaler på Skolebakken 7 i Aarhus C.

Det er vigtigt for os, at du føler dig velkommen, når du kommer i klinikken, og vi har altid en kop frisk kaffe eller te på kanden til dig.

Psykolog i Aarhus

Psykologhuset ReViews tilbyder behandling til store dele af Aarhus og omegn blandt andet Risskov, Åbyhøj, Lystrup, Odder og Højbjerg.

 

Hør mere om at gå til psykolog i Aarhus

Hvordan foregår det, når man til psykolog? Der opstår ofte en del spørgsmål, når man overvejer at starte hos en psykolog. De spørgsmål vil vi meget gerne hjælpe med at svare på.

Vores sekretær sidder klar til at sørge for, at du hurtigt og nemt får svar. Både på mail og telefon svarer vi på hurtigt – senest næstkommende hverdag. Kontakt os fx hvis du er i tvivl om:

  • Kan ReView hjælpe mig og mine udfordringer?
  • Hvordan foregår det, når man går til psykolog hos ReView?
  • Jeg tidligere har gået til psykolog et andet sted og overvejer nu, om metakognitiv terapi er det rette for mig

 

Kontakt os allerede i dag

Udfyld venligst formularen og vi vender tilbage hurtigst muligt.

Du er også velkommen til at kontakte os via mail eller telefon.

Vi kan træffes i telefontiden:

Mandag: kl. 9.30-11.30
Onsdag: kl. 9.30-11.30
Fredag: kl. 9.30-11.30

Mail: info@re-view.dk
Telefon: 93 94 25 30