Psykolog i Aarhus

Psykolog i Aarhus

Terapi skal virke, og terapi være brugbar! Hos Psykologhuset ReView lærer vi dig konkrete teknikker, du kan tage i brug med det samme.

Hos ReViews psykolog i Aarhus kan du få hjælp til:

 • Stress
 • Søvnproblemer
 • Angst
 • Sygdomsangst
 • OCD
 • Depression
 • Tankemylder
 • Bekymringstendens
 • PTSD
 • Coaching ift. personlig og professionel udvikling

Psykologhuset ReView tilbyder metakognitiv terapi til voksne og unge fra 15 år. Behandlingen foregår enten som individuel samtale (fysisk/online) – eller som gruppeforløb.

Hos Psykologhuset ReView arbejder vi med en terapiform kaldet metakognitiv terapi (MCT). Metakognitiv terapi er blevet meget populær de sidste år bl.a. pga. rigtig gode og vedvarende resultater.

 

Overvejer du at gå til psykolog i Aarhus?

Et godt terapiforløb handler om faglighed, men også om personlighed. Overvejer du at starte i terapi, kan du med fordel tænke, over hvilken type psykolog, du tror, bedst kan hjælpe dig. For at få et godt og udbytterigt forløb, er det nemlig vigtigt, at du finder en psykolog, der passer til netop dine ønsker og behov.

 

Sådan arbejder vi hos ReView

Hos Psykologhuset ReView arbejder vi med en terapiform kaldet metakognitiv terapi (MCT). Forskellen på metakognitiv terapi og andre terapiformer er firkantet sagt, at vi hos ReView ikke “graver i din barndom”, men vil have fokus på teknikker til at få det bedre her og nu.

Forskning viser, at terapi ved metakognitiv psykolog er yderst effektiv og giver hurtige og vedvarende resultater. Når du kommer til samtale hos ReView, vil vi først og fremmest fokusere på dit liv og dine udfordringer. Vi vil stille skarpt på de processer, der skaber og vedligeholder din mistrivsel og lære dig konkrete teknikker til at ændre dine tankemønstre.

Særligt kan det være en fordel at søge behandling hos os, hvis du ikke har fået fuld effekt af andre terapeuter.

Læs mere her: Introduktion til metakognitiv terapi.

 

Mød ReViews psykologer i Aarhus

I Psykologhuset ReViews klinik i Brabrand er vi syv psykologer. Vores team af behandlere kommer med forskellige baggrunde og erfaringer, og derfor favner vores kompetencer bredt. Det har den fordel for dig, at du kan komme ind til behandler, der passer til lige netop dit behov. Du kan læse om ReView og vores specialer ved at klikke her.

Hos ReView kan vi hjælpe dig med:

Hos ReView bliver vi løbende uddannet i metakognitiv terapi, og flere af vores psykologer er autoriserede. Det betyder, at du kan få tilskud fra Sygesikring Danmark eller fra din sundhedssikring til at gå til psykolog i Aarhus, hvis du vælger et forløb hos os. Læs om priser og tilskudsmuligheder her.

Her ligger ReViews klinik i Aarhus

ReViews klinik i ligger i Brabrand på Truevej 11. Vi ligger tæt ved den smukke Brabrandsø og tæt ved motorvejen. Vi har gratis parkering foran bygningen, og busserne 15 og 35 kører lige til døren. Det er vigtigt for os, at du føler dig velkommen, når du kommer i klinikken, og vi har altid en kop frisk kaffe eller te på kanden til dig.

 

Psykolog i Aarhus

Psykologhuset ReViews tilbyder behandling til store dele af Aarhus og omegn blandt andet Risskov, Åbyhøj, Lystrup, Odder og Højbjerg.

 

I tvivl, om psykolog er det rette for dig?

Der kan være meget forskellige grunde til, hvorfor man søger hjælp hos en psykolog. Måske du ikke trives psykisk og er udfordret af stress eller tankemylder. Måske du har en diagnose så som angst eller depression. Måske du ikke har det godt og har brug for hjælpe til at få det bedre.

Du er altid velkommen til at skrive på info@re-view.dk eller ringe til os på (+45) 9394 2530, hvis du har spørgsmål. Vores søde sekretær sidder klar ved telefonen flere gang om ugen. Ringer du uden for telefontid og lægger en besked, så bestræber vi os på at ringe dig op indenfor 24 timer.

Vores sekretær vil altid sørge for at hjælpe dig godt videre både på mail og telefon og kan svare på alle spørgsmål, fx hvis du er i tvivl om:

 • Kan ReView hjælpe mig og mine udfordringer?
 • Hvordan foregår det, når man går til psykolog hos ReView?
 • Jeg tidligere har gået til psykolog et andet sted og overvejer nu, om metakognitiv terapi er det rette for mig

Kontakt os allerede i dag

Udfyld venligst formularen og vi vender tilbage hurtigst.

Du er også velkommen til at kontakte os via mail eller telefon.

Vi kan træffes i telefontiden:

Mandag: kl. 9.30-11.30
Onsdag: kl. 9.30-11.30
Fredag: kl. 9.30-11.30

Mail: info@re-view.dk
Telefon: 93 94 25 30

"Jeg burde ikke spise nu"Nyt forløb, der kombinerer ernæring med metakognitiv terapi

Til dig, der har rigtig mange tanker om, hvad du spiser, din krop og vægt.

Skriv til osDu hører tilbage fra os senest næstkommende hverdag.