Psykolog i Aarhus

Psykologhuset ReView – Din psykolog i Aarhus-området

Psykologhuset ReView er et anerkendt psykologhus. Vi tilbyder metakognitiv terapi, og vi kan erfare, at vores klienter oplever utrolig god effekt af denne tilgang. Hos ReView behandler vi bl.a. stress, angst, depression, OCD, ADHD, tankemylder og overtænkning. Vi tilbyder forløb hos psykolog i vores klinik Aarhus og i Aalborg samt som online terapi.

Psykologhuset ReView – Din psykolog i Aarhus-området

Psykologhuset ReView er et anerkendt psykologhus. Vi tilbyder metakognitiv terapi, og vi kan erfare, at vores klienter oplever utrolig god effekt af denne tilgang. Hos ReView behandler vi bl.a. stress, angst, depression, OCD, ADHD, tankemylder og overtænkning. Vi tilbyder forløb hos psykolog i vores klinik Aarhus og i Aalborg samt som online terapi.

Psykolog i Aarhus

I psykologhuset ReView arbejder vi primært med en kognitiv terapiform kaldet metakognitiv terapi (MCT).

Psykolog i Aarhus

I metakognitiv terapi arbejder vi med dine udfordringer her og nu og stiller skarpt på de processer, der skaber og vedligeholder tankemylder, mistrivsel, stress, angst, depression mm. Forskning viser, at terapi inden for en metakognitiv ramme er yderst effektiv og giver hurtige og vedvarende resultater. Særligt kan det være en fordel at søge behandling med metakognitiv terapi, hvis du ikke har fået fuld effekt af andre terapeutiske retninger.

Har du lyst til at læse mere om metakognitiv terapi, så kan du finde meget mere på siden her: introduktion til metakognitiv terapi.

Vores team af psykologer i Aarhus kommer med forskellige baggrunde og erfaringer, og derfor favner vores kompetencer bredt. Vi har især erfaring med behandling af livskriser, stress, angst, OCD og depression, herunder bipolar lidelse, samt coaching i forhold til professionel og personlig udvikling. I vores psykologhus tilbyder vi både behandling af børn, unge og voksne. Vi har en specialuddannet børne- og ungepsykolog i huset til at varetage forløb med børn og unge, da vi mener, at dette er et særligt område, som kræver særlig viden. Vores team af psykologer i Aarhus har derudover også stor ekspertise inden for voksenområdet. Du kan læse om vores fokus og specialer ved at klikke her.

Fælles for alle psykologer i huset er, at vi er autoriserede af Dansk Psykolognævn og er medlemmer af Dansk Psykolog Forening. Vi arbejder naturligvis under psykologlovens tavshedspligt, så alle samtaler foregår i fuld fortrolighed. Vi vil vores klienter det allerbedste og er meget bevidste om, at etik og tillid er grundstenene i et vellykket forløb hos en psykolog. Vil du gerne vide lidt mere omkring os, inden du vælger psykolog i Aarhus, så har vi skrevet lidt om os selv, så du kan læse om os hver i sær, inden du kontakter os.

Vi er din nærværende psykolog i Aarhus

Vi værner om det tætte samarbejde og har erfaring inden for de forskellige grene af psykologien – herunder klinisk-, sundheds-, erhvervspsykologi, psykiatriområdet m.fl. Og vi har alle solid erfaring med at behandle stress, angst og depression samt andre former for mistrivsel.

Vores hyggelige psykologhus danner de perfekte rammer om et trygt forløb hos vores dygtige psykologer i Aarhus. Vi er placeret i de skønneste naturomgivelser i Brabrand, så der er mulighed for at rykke konsultationerne ud på en gåtur omkring Brabrand Sø, hvis du har lyst til det.

Vores metoder og grundlæggende værdier

Hos ReView arbejder vi ud fra værdierne tryghed, etik og professionalisme. Det er vigtigt for os, at du får en moderne behandling, der er baseret den nyeste viden indenfor vores felt. Samtidig er det også vigtigt for os, at du føler dig velkommen, når du kommer i klinikken og derfor gør vi meget ud af at gøre vores lokaler hyggelige og indbydende – og vi har altid en kop frisk kaffe eller te på kanden til dig.

Som psykologer er vi professionelle og bygger vores faglighed på et solidt erfarings- og uddannelsesmæssigt grundlag. Vi møder dig dog ikke kun som fagperson, men også som de forskellige mennesker, vi hver især er. Derfor vil vi opfordre dig til, inden du vælger din psykolog i Aarhus, at læse lidt om os alle, for på den måde at få en fornemmelse af, hvem du umiddelbart passer bedst sammen med. Det er nemlig vigtigt, at du oplever, at du har god kemi med den psykolog, du går hos. Det giver et bedre udgangspunkt og dermed forudsætning for et bedre resultat.

Du er også altid velkommen til at ringe til os, hvis du har spørgsmål om metakognitiv terapi, vores forskellige erfaringsgrundlag eller andet. Vores søde sekretær sidder klar ved telefonen flere gang om ugen. Ringer du udenfor telefontid og lægger en besked, så bestræber vi os på at ringe dig op indenfor 24 timer. Vi har på den måde forsøgt, at gøre det let for dig, at få kontakt til os.

Mød vores psykologer i Aarhus

 

Hos ReView er vi flere metakognitive psykologer samlet under ét tag. Det er en fordel for dig. Det betyder nemlig, at du kan komme ind til en psykolog, der er specialiseret i netop dit behov. Du kan læse mere om vores psykologer her.

Du er også altid velkommen til at kontakte os. Vores sekretær sidder klar til at vejlede dig og hjælpe dig videre til den psykolog i Aarhus, der har kompetencerne til at hjælpe lige netop dig.

Hvad koster det at gå til psykolog i Aarhus?

Som privatpraktiserende psykologer i Aarhus sætter vi selv pris på den ydelse, vi leverer. Hos ReView afspejler vores priser høj faglighed og etik, og vores psykologhjælp er baseret på kvalitet frem for kvantitet. Vi prioriterer derfor færre klientforløb på en dag, og afsætte ca. en time til en samtale, hvorimod mange psykologer afholder sessioner af 45-50 minutter. Dette til trods, ligger vores priser for individuel behandling ikke i den høje end, men i det brede midterfelt, sammenlignet med andre psykologer i Aarhus. Se vores priser for forløb hos psykolog i Aarhus her.

Vil du gerne introduceret til tankerne bag metakognitiv terapi på en effektiv, men billigere måde, så kan du overveje at deltage på vores metakognitive gruppeforløb for stress, angst, lavt selvvværd og depression. Her er timeprisen lige så lav, som den er, hvis du får en henvisning til psykolog gennem den offentlige sygesikringsordning. Er du i tvivl om gruppeforløb er noget for dig, så er kan du måske finde svar, ved at læse en tidligere klients personlige beretning om gruppeforløbet.

Vi tilbyder både individuel terapi og gruppeterapi til private samt undervisning og procesforløb til virksomheder/erhverv. Er du interesseret i vores tilbud til erhvervslivet, så kan du læse mere om vores erhvervspsykologiske ydelser under punktet “erhvervspsykolog”.

På både individ-, gruppe og organisatorisk niveau arbejder vi med at reducere overtænkning og herunder uhensigtsmæssige og vedligeholdende strategier og adfærd, således at du når de mål, som du har sat dig for.
Som klient har du desuden mulighed for at få forskellige tilskud til psykolog, hvis du eksempelvis er medlem af sygeforsikringen ”danmark” eller har en privat sundhedsforsikring, der dækker psykologhjælp. Du kan læse mere om vores priser og dine muligheder for tilskud på under fanen “priser”.

Skal jeg have en diagnose for at gå hos en psykolog? Og hvad laver en psykolog?

Psykologi er et bredt felt, og en psykolog kan arbejde med mange forskellige problemstillinger. Du skal ikke nødvendigvis have en diagnose, for at du kan få gavn af en samtale med en psykolog. Måske har du en specifik udfordring, som du gerne vil ændre på men er i tvivl om hvordan. Eller måske sidder du med en fornemmelse af, at du ikke helt trives i din dagligdag, og har derfor brug for hjælp til at finde ud af hvorfor, samt hvad du kan gøre ved det.

Hvis du starter i et terapiforløb i vores klinik, vil du altid bliver behandlet af en autoriseret psykolog. Vi vil oftest starte med en grundig afklaring af dine behov og sammen sætte konkrete og realistiske mål for din behandling. Livet udsætter os alle for udfordringer og bump på vejen, men med hjælp fra en god psykolog, kan du få redskaber til at tackle disse udfordringer, så du ikke føle dig fastlåst og handlingslammet, men holder dig oprejst uanset hvilke udfordringer, du møder på din vej.

Psykolog med henvisning fra læge

Når du har brug for at tale med en psykolog, kan du i nogle tilfælde få en henvisning fra din læge. Hos ReView tager vi desværre ikke imod henvisninger, men du kan finde en oversigt hos Psykologer i Danmark, hvor du også kan søge på eksempelvis område, ventetid eller navn. Her kan du også se, hvilke psykologer der tager mod henvisninger fra lægen.

For at man som psykolog kan modtage henvisninger, skal man have et ydernummer, men da der findes et begrænset antal af disse, er det desværre kun et fåtal af psykologer, der har ydernummer. – Og de psykologer, som har et ydernummer, har ofte lang ventetid.

Som alternativ til ydernummerordningen tilbyder vi gruppeforløb for klienter hvis primære udfordring er overtænkning, stress, angst eller depression. Disse forløb giver en grundig introduktion til metakognitiv terapi, samt rig mulighed for at øve de nye strategier, men i et prisleje, der er på niveau med sygesikringsordningens.

Sådan finder du os i Aarhus

Vores psykologhus har base i Brabrand unden for Aarhus, hvor vi har klienter fra store dele af Aarhus og omegn blandt andet Risskov, Åbyhøj, Lystrup, Odder og Højbjerg. Du finder os på Truevej 11, st. 8220 Brabrand, hvor vi har lokaler i Psykologhuset Brabrand. Vi har gratis parkering, hvis du kommer i bil, og busserne 15 og 35 kører lige til døren. Hvis du er i tvivl om, hvorvidt du har brug for hjælp fra en psykolog, så har vi skrevet lidt om dette. Følge blot dette link; “har jeg brug for psykolog?”.

Vi tilbyder også samtaler i vores klinik i Aalborg. Derudover tilbyder vi online samtaler. Du er altid velkommen til at kontakte os og høre mere metakognitiv terapi, vores psykologer og dine muligheder for et behandlingsforløb. Det er ganske uforpligtende.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Kontakt os allerede i dag

Udfyld venligst formularen og vi vender tilbage hurtigst.

Du er også velkommen til at kontakte os via mail eller telefon.

Vi kan træffes i telefontiden:

Mandag: kl. 9.30-11.30
Onsdag: kl. 9.30-11.30
Fredag: kl. 9.30-11.30

Mail: info@re-view.dk
Telefon: 93 94 25 30

Skriv til osDu hører tilbage fra os senest næstkommende hverdag.