Psykolog i Aalborg

Psykolog i Aalborg

Psykologhuset ReView er et anerkendt psykologhus med klinik i både Aarhus og i Aalborg. Vi behandler bl.a. stress, angst, depression, OCD og tankemylder med metakognitiv terapi.

ReViews psykolog i Aalborg hedder Maria Rasmussen og er autoriseret psykolog. Maria arbejder med bl.a. stress, angst, OCD og depression i ReViews klinik i Aalborg. Vi tilbyder også behandling som online terapi.

Læs mere om Psykologhuset ReView og psykolog Maria Rasmussen.

Metakognitiv psykolog i Aalborg

I psykologhuset ReView arbejder vi primært med en kognitiv terapiform kaldet metakognitiv terapi (MCT). I terapien arbejder psykologen med dine udfordringer her og nu og stiller skarpt på de processer, der skaber og vedligeholder tankemylder, mistrivsel, stress, angst, depression mm. Forskning viser, at terapi ved psykolog inden for en metakognitiv ramme er yderst effektiv og giver hurtige og vedvarende resultater. Særligt kan det være en fordel at søge behandling hos psykolog med metakognitiv terapi, hvis du ikke har fået fuld effekt af andre terapeutiske retninger.

Læs mere her: introduktion til metakognitiv terapi.

Autoriseret psykolog

Vores psykolog i Aalborg Maria Rasmussen er autoriseret psykolog og uddannet inden for metakognitiv behandling.  Maria har som psykolog især erfaring med behandling af livskriser, stress, angst, OCD og depression. I vores psykologhus i Aalborg tilbyder vi behandling af voksne. Ønsker du behandling af børn og unge kan vi tilbyde terapi hos en psykolog i Aarhus, hvor vi har en specialuddannet børne- og ungepsykolog i huset til at varetage forløb med børn og unge.

Fælles for alle psykologer hos ReView er, at vi er autoriserede af Dansk Psykolognævn, og alle psykologer er medlemmer af Dansk Psykolog Forening. Vi arbejder naturligvis under psykologlovens tavshedspligt, så alle samtaler foregår i fuld fortrolighed. Vi vil vores klienter det allerbedste, og vi er som psykologer meget bevidste om, at etik og tillid er grundstenene i et vellykket forløb hos en psykolog. Vil du gerne vide lidt mere omkring os, inden du vælger psykolog i Aalborg, så har vi skrevet lidt om os selv, så du kan læse om os hver i sær, inden du kontakter os.

Vi er din nærværende psykolog i Aalborg

Vi som psykologer værner om det tætte samarbejde og har erfaring inden for de forskellige grene af psykologien – herunder klinisk-, sundheds-, erhvervspsykologi, psykiatriområdet m.fl. Og alle vores psykologer har solid erfaring med at behandle stress, angst og depression samt andre former for mistrivsel.

Psykologhuset Reviews klinik i Aalborg danner de perfekte rammer om et trygt forløb hos vores dygtige psykolog Maria Rasmussen. Vi er placeret i centrum af Aalborg, så det er let at komme til klinikken både i bil og med offentlig transport, når du skal til psykolog.

Vores metoder og grundlæggende værdier

Hos ReView arbejder vi ud fra værdierne tryghed, etik og professionalisme. Det er vigtigt for os, at du, når går til psykolog, får en moderne behandling, der er baseret den nyeste viden indenfor vores felt. Samtidig er det også vigtigt for os, at du føler dig velkommen, når du kommer i klinikken. Derfor gør vi meget ud af at gøre vores lokaler hyggelige og indbydende – og vi har altid en kop frisk kaffe eller te på kanden til dig.

Som psykologer er vi professionelle og bygger vores faglighed på et solidt erfarings- og uddannelsesmæssigt grundlag. Vi møder dig dog ikke kun som fagperson, men også som de forskellige mennesker, vi hver især er. Derfor vil vi opfordre dig til, inden du vælger din psykolog i Aalborg at læse lidt om vores psykolog Maria Rasmussen for på den måde at få en fornemmelse af, hvem du møder, før du skal til samtale. Det er nemlig vigtigt, at du oplever, at du har god kemi med den psykolog, du går hos. Det giver et bedre udgangspunkt for samarbejdet mellem dig og din psykolog og dermed forudsætning for et bedre resultat.

Du er også altid velkommen til at ringe til os, hvis du har spørgsmål. Vores søde sekretær sidder klar ved telefonen flere gang om ugen. Ringer du udenfor telefontid og lægger en besked, så bestræber vi os på at ringe dig op indenfor 24 timer. Vi har på den måde forsøgt at gøre det let for dig at få kontakt til os, da vi synes, det skal være nemt og overskueligt at komme til psykolog.

Skal jeg have en diagnose for at gå hos en psykolog? Og hvad laver en psykolog?

Psykologi er et bredt felt, og en psykolog kan arbejde med mange forskellige problemstillinger. Du skal ikke nødvendigvis have en diagnose, for at du kan få gavn af en samtale med en psykolog. Måske har du en specifik udfordring, som du gerne vil ændre på men er i tvivl om hvordan. Eller måske sidder du med en fornemmelse af, at du ikke helt trives i din dagligdag, og har derfor brug for hjælp til at finde ud af hvorfor, samt hvad du kan gøre ved det, og derfor overvejer at tage til psykolog.

Hvis du starter i et terapiforløb hos vores psykolog i Aalborg, vil du altid blive behandlet af en autoriseret psykolog. Du og din psykolog vil som oftest starte med en grundig afklaring af dine behov og sammen sætte konkrete og realistiske mål for din behandling. Livet udsætter os alle for udfordringer og bump på vejen, men med hjælp fra en god psykolog kan du få redskaber til at tackle disse udfordringer, så du ikke føle dig fastlåst og handlingslammet, men holder dig oprejst uanset hvilke udfordringer, du møder på din vej.

Hvad koster det at gå til psykolog i Aalborg?

Som privatpraktiserende psykologer i Aalborg sætter vi selv pris på den ydelse, vi leverer. Hos ReView afspejler vores priser høj faglighed og etik, og vores psykologhjælp er baseret på kvalitet frem for kvantitet. Vi prioriterer derfor færre klientforløb på en dag, og afsætte ca. en time til en psykologsamtale, hvorimod mange psykologer afholder sessioner af 45-50 minutter. Dette til trods ligger vores priser for individuel behandling ikke i den høje end, men i det brede midterfelt, sammenlignet med andre psykologer i Aalborg.

Vi tilbyder både individuel terapi ved psykolog og gruppeterapi ledet af psykolog. Har du behov for at komme til psykolog, tilbyder vi  metakognitive gruppeforløb for stress, angst, lavt selvvværd og depression. Her er timeprisen lige så lav, som den er, hvis du får en henvisning til psykolog gennem den offentlige sygesikringsordning. Er du i tvivl om gruppeforløb er noget for dig, så er kan du måske finde svar ved at læse en tidligere klients personlige beretning om gruppeforløbet.

På både individ- og gruppeniveau arbejder psykologen med at reducere overtænkning og herunder uhensigtsmæssige og vedligeholdende strategier og adfærd, således at du når de mål, som du har sat dig for i behandlingen.

Som klient har du desuden mulighed for at få forskellige tilskud til psykolog, hvis du eksempelvis er medlem af sygeforsikringen ”Danmark” eller har en privat sundhedsforsikring, der dækker psykologhjælp. Du kan læse mere om vores priser og dine muligheder for tilskud på under fanen “priser”.

Psykolog med henvisning fra læge

Når du har brug for at tale med en psykolog, kan du i nogle tilfælde få en henvisning fra din læge. Hos ReView tager vi desværre ikke imod henvisning til psykolog, men du kan finde en oversigt hos Psykologer i Danmark, hvor du også kan søge på eksempelvis område, ventetid eller navn. Her kan du også se, hvilke psykologer der tager mod henvisninger fra lægen.

For at man som psykolog kan modtage henvisninger, skal man have et ydernummer, men da der findes et begrænset antal af disse, er det desværre kun et fåtal af psykologer, der har ydernummer. – Og de psykologer, som har et ydernummer, har ofte lang ventetid.

Som alternativ til ydernummerordningen tilbyder vi gruppeforløb for klienter, hvis primære udfordring er overtænkning, stress, angst eller depression. Disse forløb giver en grundig introduktion til metakognitiv terapi, samt rig mulighed for at øve de nye strategier, men i et prisleje, der er på niveau med sygesikringsordningens.

Venteværelse hos ReView metakognitiv psykolog i Aalborg

Vores klinik i Aalborg

Vores psykologhus har klinik i centrum af Aalborg, hvor vores psykolog tilbyder behandling til store dele af Aalborg og omegn, blandt andet Frejlev, Svenstrup, Godthåb, Vadum, Vestbjerg, Vodskov, Vester Hassing, Klarup, Storvorde, Nibe og Hals. Du finder os på Vesterå 4, 2. tv, 9000 Aalborg. Vi har parkeringshus lige om hjørnet og mulighed for offentlig transport tæt på. Hvis du er i tvivl om, hvorvidt du har brug for hjælp fra en psykolog, så har vi skrevet lidt om dette. Følge blot dette link; “har jeg brug for psykolog?”.

Vi tilbyder også samtaler hos vores psykologer i Aarhus. Derudover tilbyder vi online samtaler ved psykolog. Du er altid velkommen til at kontakte os og høre mere metakognitiv terapi, vores psykologer og dine muligheder for et behandlingsforløb. Det er ganske uforpligtende.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Kontakt os allerede i dag

Udfyld venligst formularen og vi vender tilbage hurtigst.

Du er også velkommen til at kontakte os via mail eller telefon.

Vi kan træffes i telefontiden:

Mandag: kl. 9.30-11.30
Onsdag: kl. 9.30-11.30
Fredag: kl. 9.30-11.30

Mail: info@re-view.dk
Telefon: 93 94 25 30

Skriv til osDu hører tilbage fra os senest næstkommende hverdag.