Psykolog i Aalborg

Psykolog i Aalborg

Terapi skal virke, og terapi være brugbar! Hos Psykologhuset ReView arbejder vi med metakognitiv terapi, hvor du lærer konkrete teknikker, du kan tage i brug med det samme.

Hos Psykologhuset ReViews psykolog i Aalborg kan du få hjælp til:

 • Stress
 • Angst
 • Sygdomsangst
 • OCD
 • Depression
 • Tankemylder
 • Bekymringstendens
 • Søvnproblemer

Psykologhuset ReView i Aalborg tilbyder hjælp til voksne. Behandlingen foregår som individuelle samtaleforløb – enten i vores klinik i Aalborg eller online.

Søger du hjælp til et barn/ung, kan du læse om behandling hos vores børne- og ungepsykolog i Aarhus her.

Overvejer du at gå til psykolog i Aalborg?

At gå til psykolog handler om faglighed, men også om personlighed. Overvejer du at starte til psykolog i Aalborg, kan du med fordel overveje hvilken type psykolog, du tror, bedst kan hjælpe dig. For at få et godt og udbytterigt forløb, er det nemlig vigtigt, at du finder en psykolog i Aalborg, der passer til netop dine ønsker og behov.

 

Sådan arbejder vi hos Psykologhuset ReView

Hos Psykologhuset ReView arbejder vi med en terapiform kaldet metakognitiv terapi (MCT). Forskellen på metakognitiv terapi og andre terapiformer er firkantet sagt, at vi ikke ønsker at “grave i din barndom”.

Forskning viser, at terapi ved metakognitiv psykolog er yderst effektiv og giver hurtige og vedvarende resultater. Særligt kan det være en fordel at søge behandling hos ReViews psykolog i Aalborg, hvis du ikke har fået fuld effekt af andre terapeuter.

Når du kommer til samtale hos Psykologhuset ReView, vil vi først og fremmest fokusere på dit liv og dine udfordringer her og nu. Vi vil stille skarpt på de processer, der skaber og vedligeholder din mistrivsel og lære dig konkrete teknikker til at ændre dine tankemønstre.

Læs mere her: Introduktion til metakognitiv terapi

 

Mød ReViews psykolog i Aalborg

ReViews psykolog i Aalborg hedder Maria Rasmussen. Maria er uddannet psykolog fra Aarhus Universitet og er autoriseret psykolog. At Maria er autoriseret betyder, at du kan få tilskud fra Sygesikring Danmark eller fra din sundhedssikring, hvis du vælger et forløb hos os.

Maria er et smilende og imødekommende menneske og en utrolig dygtig psykolog. Maria har de seneste år udelukkende arbejdet med og specialiseret sig inden for metakognitiv terapi. Læs om Maria og se udtalelser fra tidligere klienter her.

Hos Psykologhuset ReView kan vi hjælpe dig med:

 • Stress
 • Angst
 • Sygdomsangst
 • Depression
 • OCD
 • Tankemylder
 • Søvnproblemer

Læs om priser og tilskudsmuligheder her.

Her ligger Psykologhuset ReView i Aalborg

ReViews klinik ligger i centrum af Aalborg på Vesterå 4, hvor der både er parkering og offentlig transport tæt på. På den måde har vi forsøgt at gøre det nemt for dig at komme hen til klinikken, når du skal til samtale hos os.

Det er vigtigt for os, at du føler dig velkommen, når du kommer i klinikken. Derfor gør vi meget ud af at gøre vores lokaler hyggelige og indbydende – og vi har altid en kop frisk kaffe eller te på kanden til dig.

Psykologhuset ReViews psykolog i Aalborg tilbyder behandling til store dele af Aalborg og omegn, blandt andet Frejlev, Svenstrup, Godthåb, Vadum, Vestbjerg, Vodskov, Vester Hassing, Klarup, Storvorde, Nibe og Hals.

 

I tvivl, om psykolog er det rette for dig?

Der kan være meget forskellige grunde til, hvorfor man søger hjælp hos en psykolog. Måske du ikke trives psykisk og er udfordret af stress eller tankemylder. Måske du har en diagnose så som angst eller depression. Måske du bare ikke har det godt og har brug for hjælpe til at få det bedre igen.

Du er altid velkommen til at skrive i vores kontaktformular eller ringe til os på (+45) 9394 2530, hvis du har spørgsmål. Vores søde sekretær sidder klar ved telefonen flere gang om ugen. Ringer du uden for telefontid og lægger en besked, så bestræber vi os på at ringe dig op indenfor 24 timer.

Vores sekretær vil altid sørge for at hjælpe dig godt videre både på mail og telefon og kan svare på alle spørgsmål, fx hvis du er i tvivl om:

 • Kan ReViews psykolog i Aalborg hjælpe mig og mine udfordringer?
 • Hvordan foregår det, når man går til psykolog hos ReView
 • Jeg tidligere har gået til psykolog et andet sted og overvejer nu, om metakognitiv terapi er det rette for mig

Kontakt os allerede i dag

Udfyld venligst formularen og vi vender tilbage hurtigst.

Du er også velkommen til at kontakte os via mail eller telefon.

Vi kan træffes i telefontiden:

Mandag: kl. 9.30-11.30
Onsdag: kl. 9.30-11.30
Fredag: kl. 9.30-11.30

Mail: info@re-view.dk
Telefon: 93 94 25 30

"Jeg burde ikke spise nu"Nyt forløb, der kombinerer ernæring med metakognitiv terapi

Til dig, der har rigtig mange tanker om, hvad du spiser, din krop og vægt.

Skriv til osDu hører tilbage fra os senest næstkommende hverdag.