Mød psykologerne

Herunder præsenterer vi det dygtige team af psykologer, der lige nu er tilknyttet ReView.

Vi er alle medlem af Dansk Psykologforening og arbejder efter de nordiske etiske regler for psykologer. Vi er naturligvis underlagt psykologlovens tavshedspligt.

Da vi alle har hver vores baggrund og erfaring – og hver vores personlighed – anbefaler vi, at du læser lidt om alle psykologer, så du finder netop den behandler, der passer til dig. Det vigtigste for et vellykket behandlingsforløb er nemlig tillid og en god kontakt mellem dig og din behandler.

Autoriseret Psykolog

Jane Dyhr Johansen

Jane arbejder primært ud fra tilgangen intensiv psykodynamisk coaching/terapi (ISTDP) og er særligt dygtig til behandling af stress, angst og depression samt coaching omhandlende personlig og professionel udvikling. Jane er uddannet Cand.psych fra Aalborg Universitet, er autoriseret af Dansk Psykolog Nævn og har taget en to-årig efteruddannelse inden for intensiv dynamisk coaching. Læs anbefalinger.

Kontaktoplysninger:
Telefonnummer: 61 33 98 64
Adresse: Truevej 11, 8220 Brabrand
E-mail: jane@re-view.dk

Læs mere
Autoriseret Psykolog

Dorte Fløe Lemming

Dorte er en af få psykologer i Danmark, der er uddannet i Metakognitiv terapi. Hun tilbyder bl.a. specialiseret behandling af angstlidelser, belastningsreaktioner/PTSD, stress og depression. Dorte er uddannet Cand. psych. fra Aarhus Universitet, er autoriseret af Dansk Psykolog Nævn og har, udover sin 2-årige efteruddannelse i Metakognitiv terapi, også en certificering som StressCoach. Læs anbefalinger.

Kontaktoplysninger:
Telefonnummer: 31 68 80 60
Adresse: Truevej 11, 8220 Brabrand
E-mail: dorte@re-view.dk

Læs mere