Metakognitiv terapi i Aalborg

Metakognitiv terapi i Aalborg

Psykologhuset ReView er et anerkendt psykologhus med klinik i både Aalborg og i Aarhus. Vi behandler bl.a. stress, angst, depression, OCD og tankemylder med metakognitiv terapi.

ReViews psykolog i Aalborg hedder Maria Rasmussen, er autoriseret psykolog og certificeret i metakognitiv terapi. Maria hjælper mennesker med bl.a. stress, angst, OCD og depression i ReViews klinik i Aalborg. Vi tilbyder også behandling som online terapi.

Læs mere om Psykologhuset ReView og vores psykolog Maria Rasmussen her.

 

Hvad er metakognitiv terapi?

Metakognitiv terapi (MCT) er en terapiform, der arbejder med dine udfordringer her og nu, og hurtigt lærer dig konkrete strategier til at bryde negative tanke- og handlemønstre. Metakognitiv terapi arbejder med at lære dig at genkende og håndtere dine udfordringer – særligt dine tanker – på nye måder, så du ikke længere vedligeholder mistrivsel, stress, angst, depression m.m. Forskning viser, at behandling med Metakognitiv terapi er yderst effektivt og giver hurtige og vedvarende resultater.

Metakognitiv terapi er en ny terapiform, der har vist sig yderst effektiv til behandling af lidelser som angst, depression, OCD og PTSD. Metoden er baseret på forskning og tager udgangspunkt i at afhjælpe bekymring, grubleri og uhensigtsmæssige mestringsstrategier – også kaldet “Det kognitive opmærksomhedssyndrom” (forkortet CAS).

Få hjælp via metakognitiv terapi i Aalborg

Hos ReView er vi særligt dygtige til behandling af stress, angstproblematikker så som generaliseret angst, sygdomsangst og social angst, OCD og depression samt coaching i forhold til både personlig og professionel udvikling.

ReView er et mindre psykologhus, der tilbyder metakognitiv terapi i Aalborg midtby. Vi har fokus på høj faglighed, nærvær og etik, og alle vores psykologer er autoriserede og medlemmer af Dansk Psykologforening og er certificerede og uddannede inden for metakognitiv terapi (MCT) som er vores primære område.

Har du lyst til at læse mere om metakognitiv terapi, så kan du finde meget mere på siden her: introduktion til metakognitiv terapi.

 

Venteværelse hos ReView metakognitiv psykolog i Aalborg

Vores klinik i Aalborg

Vi har klinik i centrum af Aalborg, hvor vi tilbyder behandling til store dele af Aalborg og omegn, blandt andet Frejlev, Svenstrup, Godthåb, Vadum, Vestbjerg, Vodskov, Vester Hassing, Klarup, Storvorde, Nibe og Hals.

Kontakt os for at høre nærmere om metakognitiv terapi eller for at lave en aftale i Aalborg. Vi tilbyder også metakognitiv terapi i vores klinik i Aarhus samt online terapi.

Kontakt os allerede i dag

Udfyld venligst formularen og vi vender tilbage hurtigst.

Du er også velkommen til at kontakte os via mail eller telefon.

Vi kan træffes i telefontiden:

Mandag: kl. 9.30-11.30
Onsdag: kl. 9.30-11.30
Fredag: kl. 9.30-11.30

Mail: info@re-view.dk
Telefon: 93 94 25 30

Skriv til osDu hører tilbage fra os senest næstkommende hverdag.