Metakognitiv terapi i Aalborg

Metakognitiv terapi i Aalborg

Terapi skal virke, og terapi skal være brugbar! Hos Psykologhuset ReView i Aalborg tilbyder vi metakognitiv terapi til voksne. Vi lærer dig konkrete, metakognitive teknikker, du kan tage i brug med det samme.

Hos ReViews psykolog i Aalborg kan du få hjælp til:

  • Stress
  • Angst
  • Sygdomsangst
  • OCD
  • Depression
  • Tankemylder
  • Bekymringstendens
  • Søvnproblemer

Forløb i Aalborg foregår som individuelle samtaler  – enten fysisk eller online.

ReViews psykolog i Aalborg hedder Maria Rasmussen, er autoriseret psykolog og certificeret i metakognitiv terapi. Læs om psykolog Maria Rasmussen her.

Hvad er metakognitiv terapi?

Metakognitiv terapi (MCT) er en terapiform, der arbejder med dine udfordringer her og nu, og hurtigt lærer dig konkrete strategier til at bryde negative tanke- og handlemønstre. Metakognitiv terapi arbejder med at lære dig at genkende og håndtere dine udfordringer – særligt dine tanker – på nye måder, så du ikke længere vedligeholder mistrivsel, stress, angst, depression m.m. Forskning viser, at behandling med metakognitiv terapi er yderst effektivt og giver hurtige og vedvarende resultater.

Metakognitiv terapi er en ny terapiform, der har vist sig yderst effektiv til behandling af lidelser som angst, depression, stress, OCD og PTSD. Metoden er baseret på forskning og tager udgangspunkt i at afhjælpe bekymring, grubleri og uhensigtsmæssige tankemønstre.

Få hjælp via metakognitiv terapi i Aalborg

Hos ReView er vi særligt dygtige til metakognitiv behandling af stress, angstproblematikker så som generaliseret angst, sygdomsangst og social angst, OCD, depression og søvnproblemer samt coaching i forhold til både personlig og professionel udvikling.

ReViews psykolog i Aalborg Maria Rasmussen har de seneste år udelukkende arbejdet med og specialiseret sig inden for metakognitiv terapi. Maria Rasmussen er autoriseret psykolog, hvilket betyder, at du kan få tilskud fra Sygesikring Danmark eller fra din sundhedssikring til at gå til psykolog i Aalborg, hvis du vælger metakognitiv terapi hos os.

Har du lyst til at læse mere om metakognitiv terapi, så kan du finde meget mere på siden her: introduktion til metakognitiv terapi.

 

Her ligger ReViews klinik i Aalborg

Psykologhuset ReViews klinik ligger i centrum af Aalborg på Vesterå 4 med både parkering og offentlig transport tæt på.

Det er vigtigt for os, at du føler dig velkommen, når du kommer i klinikken hos vores psykolog i Aalborg. Derfor gør vi meget ud af at gøre vores lokaler hyggelige og indbydende – og vi har altid en kop frisk kaffe eller te på kanden til dig.

Hos ReViews psykolog i Aalborg tilbyder vi metakognitiv terapi til store dele af Aalborg og omegn, blandt andet Frejlev, Svenstrup, Godthåb, Vadum, Vestbjerg, Vodskov, Vester Hassing, Klarup, Storvorde, Nibe og Hals.

 

Kan metakognitiv terapi hjælpe mig?

Har du spørgsmål til metakognitiv terapi, eller vil du gerne høre mere om, hvordan det foregår, når man går til psykolog i Aalborg hos ReView, er du altid velkommen til at skrive til info@re-view.dk eller ringe til os på (+45) 9394 2530.

Vi besvarer mails alle hverdage, og vores søde sekretær sidder klar ved telefonen flere gange om ugen.

Kontakt os allerede i dag

Udfyld venligst formularen og vi vender tilbage hurtigst.

Du er også velkommen til at kontakte os via mail eller telefon.

Vi kan træffes i telefontiden:

Mandag: kl. 9.30-11.30
Onsdag: kl. 9.30-11.30
Fredag: kl. 9.30-11.30

Mail: info@re-view.dk
Telefon: 93 94 25 30

"Jeg burde ikke spise nu"Nyt forløb, der kombinerer ernæring med metakognitiv terapi

Til dig, der har rigtig mange tanker om, hvad du spiser, din krop og vægt.

Skriv til osDu hører tilbage fra os senest næstkommende hverdag.