Psykologistuderende

Laura Nielsen

Psykologistuderende

Kort om mig

Jeg hedder Laura og studerer psykologi på 6. semester ved Aarhus Universitet.

Jeg er uddannet Professionsbachelor i Ernæring og Sundhed med speciale i sundhedsfremme og forebyggelse fra VIA University College, Aarhus. Derudover er jeg certificeret Kognitiv- og transformativ coach, samt Mastercoach i NLP og Enneagrammet.

Det kan jeg hjælpe dig med

Jeg arbejder med en kombination af min ernæringsfaglige viden og Metakognitiv terapi. Det er relevant for dig, som ønsker et afslappet forhold til mad, krop og vægt, og som oplever, at tanker om madregler står i vejen for at kunne mærke dine kropslige signaler som sult, mæthed og nydelse.

Det skal give mening for dig

Jeg er optaget af, at metoden vi arbejder med er meningsfuldt for dig og dine mål. Metoden kan være ny for dig, men jeg vil støtte dig igennem processen og sørge for, at du forstår baggrunden for måden vi arbejder på. Jeg kender til at tanker kan fylde for meget, og derfor er jeg drevet af at skabe den forandring for dig. 

Jeg ser frem til vores møde.

Tværfaglig erfaring med fokus på krop og ernæring

Jeg har i flere år arbejdet med terapi og undervisning både i kommunalt regi og som selvstændig terapeut. I kommunalt regi har jeg undervist livsstilshold og afholdt individuelle samtaler med mennesker, som kæmper med deres forhold til egen krop og spisevaner. Som selvstændig terapeut har jeg arbejdet med ernæringsmæssige problemstillinger samt med mere generelle udfordringer som selvværd, trivsel og angst. Jeg modtager løbende supervision for at sikre kvaliteten af mit arbejde. 

Jeg har derudover været med i dokumentaren ”Mandefald” på DR1 (se ved 33 min.).

Kontaktoplysninger

E-mail: info@re-view.dk
Adresse: Truevej 11 st., 8220 Brabrand

Læs mine anbefalinger

“De ting, jeg er begyndt at gøre, efter jeg startede i forløb hos Laura, har åbnet min verden meget mere op”.

– Kvinde i tyverne, i forløbet grundet en spiseforstyrrelse.

“Jeg er blevet bevidst om, at mine egne negative kropstanker gerne må være der. Jeg kan ikke nødvendigvis analysere mig væk fra de tanker, men kan til gengæld frigøre en masse energi ved bare at lade dem være.

Jeg oplever Laura som både meget vidende og anerkendende. Efter vores konsultationer har jeg haft en følelse af, at mine refleksioner havde stor værdi, og at jeg selv er i stand til at magte min situation. Derudover har jeg oplevet Laura som både meget pålidelig, velforberedt og struktureret”

– Kvinde i 30’erne, i forløb grundet et anstrengt forhold til mad og kropsstørrelse

Kontakt os allerede i dag

Udfyld venligst formularen og vi vender tilbage hurtigst muligt.

Du er også velkommen til at kontakte os via mail eller telefon.

Vi kan træffes i telefontiden:

Mandag: kl. 9.30-11.30
Onsdag: kl. 9.30-11.30
Fredag: kl. 9.30-11.30

Mail: info@re-view.dk