Kurser i metakognitiv terapi
Opkvalificering for enkeltpersoner, grupper og arbejdspladser

Faglige kurser i metakognitiv terapi

Psykologhuset ReView afholder kurser i metakognitiv terapi til enkeltpersoner og til større grupper og organisationer.

Det særlige ved vores kurser er, at vi prioriterer at have tid til store dele øvelser og hands-on-elementer. For at de metakognitive teknikker kan komme ud og leve i din hverdag og i dit arbejdsliv, er det afgørende, at du både forstår teorien med hovedet, men også oplever effekten af teknikkerne på egen krop. Derfor tror vi på, at øvelser er helt afgørende for dit udbytte af kurset.

Herunder kan se alle vores kurser i metakognitiv terapi. Kan du ikke finde, hvad du søger, er du meget velkommen til at kontakte os til en snak om et skræddersyet forløb.

Bliv undervist af erfarne psykologer

Psykologhuset ReView er et af de førende psykologhuse inden for metakognitiv terapi i Danmark. Hos ReView laver vi udelukkende metakognitiv terapi, og alle vores psykologer er uddannet ved den officielle uddannelse i metakognitiv terapi ved det internationale MCT Institute.

At være en af de førende i så ny en metode, som metakognitiv terapi er, kommer med et ansvar. Derfor hjælper vi selvfølgelig også med at uddanne kommende metakognitive behandlere som supervisorer for psykologer og på den officielle uddannelse i metakognitiv terapi.

Mød vores psykologer og undervisere her. 

Kurser i metakognitiv terapi

Kurser til din arbejdsplads

Kontakt os allerede i dag

Udfyld venligst formularen og vi vender tilbage hurtigst muligt.

Du er også velkommen til at kontakte os via mail eller telefon.

Vi kan træffes i telefontiden:

Mandag: kl. 9.30-11.30
Onsdag: kl. 9.30-11.30
Fredag: kl. 9.30-11.30

Mail: info@re-view.dk
Telefon: 93 94 25 30