Katrine Antonsen

Klinisk psykolog Katrine Antonsen

E-mail: info@re-view.dk
Tlf.nr.: 9394 2531

Adresse i Aalborg: Vesterå 4, 2. tv., 9000 Aalborg
Adresse i Brabrand: Truevej 11, st., 8220 Brabrand

Mit navn er Katrine. Jeg er uddannet cand.psych. fra Aarhus Universitet. Som privatpraktiserende psykolog arbejder jeg med metakognitiv terapi.

Jeg er i gang med at specialisere mig i metakognitiv terapi via specialistuddannelsen i metakognitiv terapi (level I) ved metodens grundlægger professor Adrian Wells.

Min interesse i metakognitiv terapi startede allerede under min uddannelse, hvor jeg blev særligt nysgerrig på, hvordan man virkningsfuldt kan behandle angst, stress og depression, hvorfor jeg skrev speciale om, hvordan metakognitiv terapi kan anvendes til behandling af social angst.

Jeg tager imod klienter fra 15 år.

Jeg kan hjælpe dig med

  • Angst
  • OCD
  • Stress
  • Depression
  • Søvnproblematikker
  • Selvværdsudfordringer
  • Overtænkning og tankemylder
  • PTSD
  • Krise fx skilsmisse, sygdom eller jobskifte

 

Du skal være opmærksom på
Jeg tager desværre ikke imod henvisning fra lægen.

Det kan du forvente af et forløb hos mig

For mig er det vigtigt at skabe en god og tillidsfuld relation. En af mine fornemmeste opgaver er at skabe et trygt rum, hvor du kan føle dig tilpas og forstået, og hvor vi sammen kan arbejde hen imod dine mål.

Vælger du et forløb hos mig, vil vi sammen tage udgangspunkt i de problematikker, du oplever på nuværende tidspunkt. Vi vil undersøge, hvilke måder du håndterer det på, og hvad der forhindrer dig i at gøre de ting, du ønsker.

Når vi har fået en fælles forståelse af de udfordringer, du oplever, og hvad der vedligeholder problematikken, vil du blive introduceret til nye hensigtsmæssige håndteringsstrategier. Du vil lære at blive mindre opslugt af negative tanker, som er med til at vedligeholde psykisk mistrivsel og ubehag.

Mellem hver session giver jeg dig ofte hjemmearbejde. Dette er for, at du selv kan få flere erfaringer med de nye værktøjer, som du også kan bruge på egen hånd, når terapiforløbet er slut.

At starte i forløb er en udviklingsproces – en udvikling, der sker over tid, når vi aktivt arbejder med at bruge de nye, metakognitive værktøjer, både i og imellem sessionerne. I samtalerne vil jeg altid støtte og vejlede dig samt løbende gøre status for at sikre, at vi er på rette vej.

Jeg ser frem til at møde dig

Jeg har erfaring med

Jeg har som privatpraktiserende psykolog erfaring med både individuelle terapiforløb og gruppeforløb målrettet en bred vifte af problemstillinger hos unge og voksne.

Jeg har især erfaring med behandling af angst, OCD, stress, depression og søvnproblematikker. Jeg har deltaget som behandler i et forskningsprojekt om metakognitiv terapi til søvnproblemer og har desuden erfaring med undervisning og kriserådgivning. Udover den metakognitive metode har jeg også erfaring med kognitiv adfærdsterapi.

For at sikre kvaliteten i mit arbejde og fortsat at udvikle mig som psykolog modtager jeg løbende supervision og deltager i efteruddannelse og kurser.

 

Sådan arbejder jeg

Jeg lægger stor vægt på at sammensætte terapiforløbet i samarbejde med dig, så det giver mening for dig og passer bedst muligt til din situation og dine mål.

I samtalerne bruger jeg metakognitiv terapi. Det gør jeg, fordi denne terapiform er underbygget af psykologisk forskning med gode resultater, og fordi jeg selv igen og igen ser resultater i klinikken, ofte med hurtig virkning.

Læs mine anmeldelser

“Jeg oplevede en særdeles professionel, grundig og gennemgribende behandling i de 8 måneder jeg var klient.

Katrine var altid grundig forberedt til sessionerne. Hun havde stor faglig indblik og forståelse for min situation og havde altid værktøjer og øvelser klar der professionelt og effektivt dækkede mit behov for hjælp og terapi.”

Kontakt os allerede i dag

Udfyld venligst formularen og vi vender tilbage hurtigst muligt.

Du er også velkommen til at kontakte os via mail eller telefon.

Vi kan træffes i telefontiden:

Mandag: kl. 9.30-11.30
Onsdag: kl. 9.30-11.30
Fredag: kl. 9.30-11.30

Mail: info@re-view.dk