Autoriseret Psykolog

Jane Dyhr Johansen

Autoriseret Psykolog

Mit navn er Jane. Jeg er uddannet cand.psych. fra Aalborg Universitet og er medejer af Psykologhuset ReView.

Jeg er siden hen autoriseret af Dansk Psykolog nævn og har taget en to-årig efteruddannelse inden for Metakognitiv terapi (LEVEL 2) ved Metacognitive Therapy Institute/Adrian Wells samt en to-årig efterdannelse inden for intensiv dynamisk coaching (en tilgang inspireret af psykodynamisk terapi/ISTDP og en del af min specialistuddannelse). Jeg tilbyder derfor terapi/coaching inden for begge rammer.

Jeg har fra min tid inden for sygedagpenge regi arbejdet særligt meget med kroniske smerter, kriser/traumatiske hændelser, stress, angst og depression, mens jeg inden for arbejdsmiljøområdet har erfaring med udfordringer i arbejdslivet – herunder især stress på alle niveauer i virksomheden.

Jeg arbejder således med mennesker, som af forskellige årsager – private og arbejdsmæssige – har en oplevelse af at miste fodfæstet og har behov for hjælp til at komme tilbage på sporet og/eller komme et nyt sted hen.

Som psykolog er jeg, i samarbejdet med dig, særligt optaget af at finde frem til, hvad der forhindrer dig i at leve dit liv og nå dine mål. Går dit liv i den retning, som du ønsker dig personligt, karriere- og familiemæssigt? Eller er din hverdag præget af uro/angst, undgåelse/overspringshandlinger, negative tanker/spekulationer eller defensive rutiner – alt i alt reaktioner, som hindrer dig i at nå dine mål og leve dit liv?

Vi vil i forløbet fokusere på dine udfordringer her og nu og sammen forsøge at forstå, hvad det er, der skaber og fastholder dig i en utilfredsstillende situation eller uønsket måde at leve dit liv på. Vi vil fokusere på at give dig indsigt i og viden om dine udfordringer, således at du kan handle anderledes og derved bryde den onde cirkel. I mit arbejde læner jeg mig primært op af min viden og erfaring med både metakognitiv og psykodymanisk terapi og vælger min tilgang ud fra den udfordring, som du ønsker at arbejde med. For at kvalificere mit arbejde yderligere modtager jeg løbende supervision af forskellige supervisorere – herunder bl.a. Dr. Laura Mott og Peter Myhr.

Du skal være opmærksom på, at jeg har fravalgt at samarbejde med diverse netværk. Det betyder, at jeg kun tager imod sundhedsforsikringer, hvis de kan indberettes igennem “Sygeforsikingen Danmark” eller giver mulighed for, at du betaler sessionerne løbende hos mig og selv afregner med dit forsikringsselskab.

Du skal også være opmærksom på, at jeg desværre ikke tager imod henvisning fra lægen.

Jeg ser frem til at høre fra dig.

Kontaktoplysninger

Tlf.: (+45) 6133 9864
E-mail: jane@re-view.dk
Adresse: Truevej 11 st., 8220 Brabrand

Læs mine anbefalinger

Da jeg igennem en længere periode havde oplevet stress på jobbet, startede jeg et forløb hos Jane. Allerede fra start følte jeg en god kemi. Jane har været god til at hjælpe mig med at skille tingene af, så vi er kommet ind til kernen af problemet. Jeg har fået konkretere opgaver, der skulle arbejdes med, hvilket har gjort tingene meget håndgribelige for mig. Jane er god til at forstå mig og har holdt fast de rigtige steder i vores samtaler. Hun har fået skabt en bevidsthed hos mig, der gør, at jeg i dag er meget bedre i stand til at forstå mine egne handlinger, så jeg kan agere derudfra.

Igennem hele forløbet har jeg følt mig meget tryg ved at gå ved Jane, hun har en evne til at få mig til at slappe af og åben op. Det har været dejligt at gå ved Jane, og hun har fået mig til at forstå, hvilke kvaliteter jeg har, og jeg er altid gået derfra med ny energi og troen på, at jeg er et stærkt menneske. Jane formår at skabe et rum, hvor der er rart at være, og hvor man kan slappe af, hun gør det på en naturlig måde, og jeg har altid lyst til at give hende et kram, når jeg skal derfra.

– Rikke, henvist fra arbejdspladsen grundet arbejdsmæssige belastninger.

“Jane har hjulpet mig igennem en meget svær periode i mit liv, hvor jeg var stressramt og sygemeldt fra mit arbejde. Hun har fra første samtale været nærværende, lydhør og forstående. Hendes rådgivning har gjort, at jeg hurtigt kunne komme videre med en større selvindsigt og med nogle gode redskaber til at navigere i mit liv fremover. Jeg kan kun give Jane mine varmeste anbefalinger”.

– Michael (Henvist fra arbejdspladsen grundet stresssygemeldinghandling for depression og “livskrise”)

“Jane har givet mig nogle gode værktøjer med hjem, som jeg kan bruge i min hverdag, både på job og privat. Hun har været en god sparringspartner på nogle komplicerede problemstillinger og har sat nogle gode og sunde refleksioner i gang.

VI har fået berørt nogle private ting, som har udviklet mig som menneske og udviklet mig på den måde, som jeg agerer på over for andre. Jane er en person, som man hurtigt føler sig tryg ved, hvorfor der hurtigt opbygges et stærkt tillidsbånd. Med god hjælp fra Janes side har jeg lært mig selv lidt bedre at kende.”

– Kasper, i et coachingforløb.

Kontakt os allerede i dag

Udfyld venligst formularen og vi vender tilbage hurtigst.

Du er også velkommen til at kontakte os via mail eller telefon.

Vi kan træffes i telefontiden:

Mandag: kl. 9.30-11.30
Onsdag: kl. 9.30-11.30
Fredag: kl. 9.30-11.30

Mail: info@re-view.dk

"Jeg burde ikke spise nu"Nyt forløb, der kombinerer ernæring med metakognitiv terapi

Til dig, der har rigtig mange tanker om, hvad du spiser, din krop og vægt.

Skriv til osDu hører tilbage fra os senest næstkommende hverdag.