Klinisk psykolog

Danielle Dahlhus

Klinisk psykolog

Mit navn er Danielle Dahlhus. Jeg er uddannet psykolog fra Aalborg Universitet (cand.psych). Jeg har flere års erfaring som klinisk psykolog, hvor jeg tilbyder terapi mod flere forskellige psykiske lidelser og problemstillinger.
Sideløbende med mit terapeutiske arbejde har jeg siden 2014 arbejdet med forskning
Mit engagement i forskning kommer af min interesse for altid at gøre behandlingsindsatser og strategier mere effektive. Jeg arbejder for, at vi hver dag bliver bedre og hurtigere til at behandle forskellige udfordringer og at give mennesker den rette støtte.
Min forskningsmæssige baggrund medvirker også til, at jeg generelt forholder mig kritisk til de metoder, jeg anvender. Det sikrer, at du i et forløb hos mig får strategier og redskaber, der via forskning og klinisk praksis er dokumenteret som effektive, og som samtidig passer til lige præcis dig og dine behov.
Jeg tager altid udgangspunkt i den enkelte klient, og der findes derfor ikke et specifikt skræddersyet forløb, som er ens for alle. Jeg anvender dog primært metoden metakognitiv terapi (MCT).

 

Du fortjener den rette hjælp
Mit ønske er, at enhver klient får den rette hjælp. Derfor vil jeg også altid uden tøven anbefale dig en anden psykolog, hvis jeg f.eks. vurderer, at du kan få bedre hjælp hos en anden psykolog, som har større ekspertise inden for det felt, du oplever udfordringer inden for.
I stedet for at være god nok til mange ting, fokuserer jeg på at være knivskarp på udvalgte områder og udfordringer. Bl.a. sådan sikrer jeg en høj kvalitet i mit arbejde. Netop denne tilgang er også en af årsagerne til, at jeg eksempelvis er en af landets førende eksperter inden for søvnbehandling.

Disse områder kan jeg hjælpe dig med

– Angst (bl.a. generaliseret angst, social angst, sygdomsangst, eksamensangst, dødsangst, angst for at køre bil m.m.).
– Depression og nedtrykthed.
– Søvnproblemer (herunder problemer med at falde i søvn, at sove længe nok, tankemylder ved sengetid, natlige opvågninger, angst/indre uro forbundet med sengetid og lignende).
– Stress.
– Overtænkning.
– Tendens til katestrofetænkning.
– Lavt selvværd (følelsen af ikke at være god nok).
– Lav selvtillid (hvis du f.eks. har svært ved at tro på dig selv og egne evner).
– Arbejdsrelateret udbrændthed.
– OCD og tvangstanker.
– Erhvervscoaching (bl.a. coaching af ledere og selvstændige).
– Coaching af sportsfolk.

 

Som udgangspunkt tager jeg kun voksne klienter ind. Dog tilbyder jeg behandling af søvnvanskeligheder til børn (6-12 år), unge og voksne.

 

Nederst på siden kan du læse anbefalinger fra nogle af mine tidligere klienter.

Det er vigtigt, du føler dig tryg

Der kan være mange grunde til, at man opsøger psykolog. Man behøver ikke nødvendigvis at have en diagnose, stå i en akut krise eller lignende, men somme tider kan man møde udfordringer eller have ondt i livet, så det kan være meningsfuldt at opsøge professionel hjælp og støtte.
Hos mig er der plads til at græde, grine og alt hvad der ligger derimellem. Ingen følelser eller tanker er for store eller små til at kunne dele hos mig.
Som psykolog har jeg tavshedspligt om det, du fortæller under sessionerne. Det betyder, at det, du fortæller mig, bliver imellem os to. Hos mig bliver du mødt med respekt, anerkendelse, åbenhed, nysgerrighed og oprigtig interesse. For mig som psykolog er det vigtigste, at du føler dig tryg, og at du får noget ud af samtalerne. Derfor tilpasser jeg behandlingsforløbet til dine behov og fokuserer på at give dig løsninger, som både virker nu og på lang sigt.

Du skal være opmærksom på
Jeg tager desværre ikke imod henvisning fra lægen. Jeg har desuden valgt kun at samarbejde med sundhedsforsikringer i de tilfælde, hvor du betaler for sessionerne hos mig og selv afregner med dit forsikringsselskab. Vær derfor opmærksom på, at du ikke kan få tilskud gennem eksempelvis “Sygeforsikringen Danmark” i et forløb hos mig. Du kan forhøre dig hos din sundhedsforsikring om, hvorvidt det er muligt at få dækket dine samtaler hos mig, f.eks. til behandling af søvnproblemer.

Kontaktoplysninger

Tlf.: (+45) 5050 7532
E-mail: danielle@re-view.dk
Adresse: Truevej 11 st., 8220 Brabrand

Anbefalinger – søvnforløb hos Danielle

Kontakt os allerede i dag

Udfyld venligst formularen og vi vender tilbage hurtigst.

Du er også velkommen til at kontakte os via mail eller telefon.

Vi kan træffes i telefontiden:

Mandag: kl. 9.30-11.30
Onsdag: kl. 9.30-11.30
Fredag: kl. 9.30-11.30

Mail: info@re-view.dk

Lad os kontakte digDet er helt uforpligtende