Psykologer

Mød vores psykologer

Her kan du læse om Psykologhuset ReViews psykologer . Vi har hver vores baggrund, erfaring og personlighed. Derfor anbefaler vi, at du læser lidt om os hver især, så du finder netop den psykolog, der passer til dig. Det vigtigste for et vellykket forløb er nemlig tillid og en god kontakt mellem dig og din psykolog.

Hvilken psykolog passer til mig?

Er du i tvivl om hvilken psykolog, der er den rette for dig, eller har du andre spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os. Vores sekretær vil hjælpe med at finde den rette psykolog til dig.

Dorte Fløe Lemming

BRABRAND / VOKSNE

Dorte er uddannet i metakognitiv terapi, level II, og har solid erfaring i arbejdet med denne terapiform. Dorte tilbyder bl.a. specialiseret behandling af angstlidelser, OCD, stress, depression samt belastningsreaktioner/PTSD.

Læs mere

Jane Dyhr Johansen

BRABRAND / VOKSNE

Jane er uddannet i metakognitiv terapi, level II, og intensiv psykodynamisk coaching. Jane tilbyder specialiseret behandling af stress, angst og depression, coaching omhandlende personlig og professionel udvikling samt supervision.

Læs mere

Mai Møller Buus

BRABRAND / VOKSNE og UNGE fra 15 ÅR

Mai er uddannet psykolog og i gang med certificeringen i metakognitiv terapi. Mai har især erfaring med angst, præstationspres, arbejds- og studierelateret stress samt depression.

Online booking: Se ledige tider

Læs mere

Sofie Mundbjerg

BRABRAND / VOKSNE og UNGE fra 15 ÅR

Sofie er uddannet psykolog er i gang med certificeringen i metakognitiv terapi. Sofie har især erfaring med angst, stress, depression, tankemylder og kriser.

Online booking: Se ledige tider
Læs mere

Tina Purup

BRABRAND / VOKSNE

Tina er uddannet psykolog og certificeret metakognitiv terapeut, level I. Tina har stor erfaring med angst, depression, stress, personlig udvikling, lavt selvværd og kriser.

Læs mere

Katrine Antonsen

BRABRAND / VOKSNE og UNGE fra 15 ÅR

Katrine er uddannet psykolog færdig med certificering i metakognitiv terapi, level I, i december 2023. Katrine hjælper mennesker med bl.a. angst, stress, søvnproblemer, tankemylder og kriser.

Online booking: Se ledige tider
Læs mere

Laura Nielsen

BRABRAND / VOKSNE & UNGE

Laura er kandidatstuderende i psykologi ved Aarhus Universitet og uddannet professionsbachelor i Ernæring og Sundhed. Laura hjælper mennesker til et afslappet forhold til mad, krop og vægt.

Læs mere

Emma Elkjær Poulsen

BARSEL INDTIL SOMMER 2024
BRABRAND / VOKSNE

Emma er uddannet psykolog og PhD i psykologi og certificeret i metakognitiv terapi, level I. Emma hjælper mennesker med bl.a. angst og depression.

Læs mere

Kontakt os allerede i dag

Udfyld venligst formularen og vi vender tilbage hurtigst muligt.

Du er også velkommen til at kontakte os via mail eller telefon.

Vi kan træffes i telefontiden:

Mandag: kl. 9.30-11.30
Onsdag: kl. 9.30-11.30
Fredag: kl. 9.30-11.30

Mail: info@re-view.dk
Telefon: 93 94 25 30